Nakon što smo jesen obeležili upečatljivim manikirima u karamel, tamno sivoj i čitavom spektru braon nijansi, vreme je da počnemo da razmišljamo o božićnim i novogodišnjim šarama na noktima.

Tradicionalno su vesele, u zlatnim nijansama ili nijansama dragog kamenja, sa dodatkom šljokica za poseban party efekat.

No, ove godine, pored svetlucavih crvenih i smaragdno zelenih manikira, pre svega ćemo viđati elegantne, minimalističke monohromatske nokte visokog sjaja.

Zagasiti tonovi dominiraju

Zagasiti tonovi noktiju za zimu.
Instagram 

Kako stvari stoje, ovakva jednostavna estetika je trenutno najtraženija u svetu nail art-a, a sviđa nam se što uvek izgleda prefinjeno i veoma uredno. Nimalo kič, ovakvi nokti mogu da se uklope u bilo koji stil i u bilo koje doba godine, a ove zime posebno će biti popularni oni u zagasitijim tonovima.

Zeleni nokti za zimu.
Instagram 

Kao i uvek, inspiraciju za izgled smo potražili na Instagramu i pronašli pravo bogatstvo prelepih primera ovako ukrašenih noktiju. Inspirišite se i pred kozmetičarske praznike dođite sa pripremljenom fotografijom sa manikirom koji želite da kopirate na svoje ruke.