Baš kao što je to slučaj s odećom, bjuti svet je takođe podložan trendovima i promenama, pa je tako ove jeseni jedna vrsta manikira pokupila baš sve simpatije.

Reč je o leopardastom, odnosno životinjskom printu koji je odlična sinergija upečatljivosti koja može nositi i jednostavnu stilsku notu, pa ako ste još uvek u nedoumici za koju varijantu manikira da s eolučite, predlažemo vam da isprobate ovaj.

Kao što smo spomenuli, leopardasti manikir je sjajna opcija za sve one koji žele upečatljiv look, ali ipak i da zadržae dozu elegancije i prefinjenosti.

Spomenuta varijanta manikira je i više nego sjajan spoj zaigranosti koji će se odlično uklopiti u gotovo svaku odevnu kombinaciju i dati joj dašak šik izgleda koji osvaja na prvu.

leopardasti manikir
Instagram 

Budući da je reč o vrsti manikira koji je nešto zahtevniji od ostalih, predlažemo da se svakako obratite profesionalcima koji će ga učiniti besprekornim i vešto se poigrati bojama kako bi konačan rezultat bio najbolji.

Ipak, ako volite sami da lakirate nokte, onda bi trebalo da nabavite odgovarajuće lakove i krenete u realizaciju ovog zanimljivog printa.

manikir za jesen
Instagram 

Takođe, što se tiče dizajna možete se odlučiti da celi nokat bude u printu, ali i samo deo njega, pa tako jedna od mogućnosti jeste da napravite francuski manikir s leopardastim printom ili tako ukrasiti samo neke nokte dok ostali mogu biti jednobojni.

nokti sa leopardastim printom
Instagram 

Mogućnosti je zaista mnogo, a mi smo sigurni da ćete s lakoćom pronaći onu varijantu koja najbolje pristaje vašem stilu, oslikava vašu ličnost i naglašava individualnost!

manikir sa animal printom
Instagram