Slavna plus-size manekenka Ešli Grejam, ponovo je pokazala zašto je na listi najlepših žena sveta. Zanosna brineta pozirala je bez šminke u jednodelnom kupaćem kostimu sa dubokim izrezom s prednje strane, a komentari pratilaca samo su se ređali ispod objave. 

Njeno samopouzdanje nije prošlo nezapaženo, a uprkos "višku", celulitu i strijicama, Grejam je dokazala da lepota nema veličinu.

Komplimenti su se nizali jedan za drugim, a većina je glasila isto - "koliko lepa žena"

I zaista, Ešlina lepota gotovo je hipnotišuća, te je jasno zašto ova žena nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Manekenku inače u poslednje vreme često možemo videti u provokativnim toaletama, što je pravo osveženje, naročito u Holivudu gde se ne prašta ni gram "viška".

Zato je i lepo videti da postoje žene poput Grejam koje se trude da razbiju uvrežene standarde lepote i pokažu da ne morate da budete veličina nula da biste bile zavodljive i privlačne

No, manekenka koja je proglašena u za ženu sa najlepšim licem, u prošlosti je bila optuživana da promoviše nezdrav način života, iako je poznato da je neko ko redovno vežba, ali se u isti mah i zdravo hrani.

Slavna plus-size manekenka nema problem da deli slike i u kupaćem i u minijaturnim haljinama, a na komentare o celulitu, višku kilograma, strijama... apsolutno ne obraća pažnju. Sa druge strane, jasno je i da svetu nije moguće udovoljiti jer su joj mnogi zamerali i kada je smršala, te je optuživali da više nije plus-size model. 

Ešli, koja je u jednom trenutku imala i preko 100 kg, oduvek je otvoreno pričala o sopstvenim nesigurnostima i promenama nakon druge i to blizanačke trudnoće. I sama je priznala da nije bila spremna na sve što je usledilo, te da joj je trebalo mnogo vremena da prihvati svoje telo sa novim strijama i to na stomaku, i uopšteno, drugačiju građu.

Međutim, sada kada je konačno prihvatila sebe, nema problem da se prikaže u punom sjaju, a za to zaslužuje jedno veliko bravo!

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Pročitajte još: I CELULIT I STRIJE I "SALCE" NA STOMAKU: Slavna manekenka sa preko 100 kg spala na 92, pa pokazala svu raskoš svog tela

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Poslednja objava Lizzo pre optužbi za zlostavljanje TikTok/Lizzo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!