Katarina Kolozeus, žena pevača Ljube Perućice, doživela je nedavno veliku neprijatnost u jednom beogradskom tržnom centru kada je, kako tvrdi, videla da je snima kamera dok isprobava garderobu u kabini.

Sve to Katarina je podelila na svom Instagramu, a radi se o poznatom brendu "Berška".

Naime, nakon Katarininog video objašnjenja pevač je putem svog Instagrama naveo da je saznao da se radi o rotirajućoj kameri vrhunskog kvaliteta, kao i da, prema navodima bivših zaposlenih, u tom butiku kamera postoji kako im neko ne bi ukrao stvari i snimci se brišu.

Kada su zatražili snimak od obezbeđenja dobili su odgovor da te kamere navodno ne rade.

Nimalo ubeđena u to, bila je rešena da dođe do tih snimaka, pa su ona i njen suprug slučaj prijavili policiji i potvrđeno im je da je u pitanju kamera koja se rotira za 180 stepeni, kao i da snima u odličnoj rezoluciji.

katarina kolozeus kamera u butiku
printscreen/instagram 

Neprijatnost koju je podelila Katarina Kolozeus otvorila je pitanje zloupotrebe privatnosti u javnim objektima i na javnim mestima, a nakon svih objava u medijima i društvenim mrežama oglasila se i kompanija "Berška".

Hvala vam mnogo na vašim komentarima i na tome što ste nam skrenuli pažnju na ovaj problem. U našoj kompaiji radimo na zaštiti zdravlja i sigurnosti naših kupaca i zaposlenih. U tom smislu želimo da naglasimo da kompanija uopšte i ni pod kojim uslovima ne snima klijente u kabinama za probu.

devojka u kabini
Shutterstock 

Kamera za koju pitate snima isključivo područje blagajne i to je jedina svrha zbog koje je tamo postavljena. Takođe imajte na umu da su, po najstrožijim procedurama i zakonima snimci naših video sistema dostupni nadležnim organima”, rekli su za portal "Nova S".