KRIJE POL I I ME BEBE: Ema Stoun se porodila u tajnosti još pre dve nedelje

Javnosti još uvek nije poznato pol bebe kao ni ime

Shutterstock

Zvezda filma "Easy A", lepa glumica Ema Stoun postala je majka. Iako svoju privatnost krije godinama "kao zmija noge", u medijima je poznato da se verila, a potom i udala u tajnosti. Sada je u njihov dom stigla i beba iako javnost ne zna kako pol, tako ni ime deteta.

Neverovatno strogi u pogledu svoje privatnosti, glumica Ema Stoun i njen suprug, komičar, režiser i pisac Dejv MekKari, objavili su samo jednu vest u javnosti, a to je da su vereni. Veza je pre toga bila u strogoj tajnosti, kao i infromacija da su uplovili u bračnu luku, dok su se fotografije trudne Eme mogle videti tek tu i tamo. 

Oni su vereni od decembra 2019. godine, sudbonosno rekavši da su negde tokom 2020. godine, kada su prvi put počele da kruže glasine da je glumica trudna, a TMZ prvi objavili srećnu vest da su postali roditelji.

Izvori kažu da je beba rođena 13. marta 2021. godine u Los Anđelesu, ali nije otkriveno da li je reč o dečaku ili devojčici. Par još nije potvrdio ove informacije.

Tokom 2019. godine Ema Stoun snimila je svoj najnoviji film u kom je igrala jednog od najvećih negativaca iz crtanih filmova - Kruelu De Vil. Premijera filma "Cruella" odložena je zbog pandemije, ali je prvi trejler objavljen prošlog meseca. Kako se navodi u medijima, zvanična premijera očekuje se krajem maja ove godine.

Ukoliko niste to uradili do sada, pogledajte trejler za "Dalmatince" u nastavku:

Ema Stoun "101 dalmatinac"  Youtube