SLAVAN JE ZBOG PEVAČA KOG SU NAŠLI MRTVOG U LIFTU: Glumac nakon Zabele smuvao onu koja nije ni muško ni žensko

Život slavnog Oskarovca Ramija Maleka potpuno se promenio nakon jedne uloge.

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedan od najtalentovanijih glumaca Holivuda, Rami Malek, koji se proslavio zahvaljujući hit filmovima poput "No Time to Die", "Bohemian Rhapsody", "Oppenheimer" i mnogim drugim, proslavio je 12. maja svoj rođendan. 

Slavni umetnik sa 42 konačno živi život iz snova kakav je kao dete egipatskih imigranata mogao samo da sanja, a njegov talenat potvrdile su i mnogobrojne nagrade koje je osvojio. 

Vrhunac je svakako bio Oskar, kog onako skroman kakav je i na bini i van nje, nije ni očekivao, i zbog kog se u jednom trenutku i srušio silazeći sa bine, ne mogavši da obuzda emocije. 

Podsetimo, prestižno priznanje dobio je upravo za ulogu Fredija Merkjurija, pevača kultnog benda "Queen". 

Ilpo Musto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zadatak da ispriča životnu priču jednog od najvećih vokala u istoriji muzike koji je, nažalost, zbog side koja je uznapredovala, na kraju skončao u liftu, gde mu je pronađeno beživotno telo, odradio je maestralno, te ne čudi što se smatra da nagrada nije mogla otići u bolje ruke. 

Gotovo je nemoguće i zamisliti da je Malek lako mogao da krene drugim putem, da je slušao roditelje.

Detinjstvo

Rami Said Malek rođen je u Kaliforniji, nakon što su njegovi roditelji sa njegovom sestrom pobegli iz Kaira u potrazi za boljim životom.

Nastanili su se u Šerman Ouksu, a glumac nije ni sanjao da mu je Holivud pred nosem, takoreći. "Odrastao sam u San Fernando dolini u Los Anđelesu, ali nekako, nisam imao pojma da živim tik uz Holivud... Zaista sam mislio da je to milion milja daleko, a to je samo deset minuta vožnje", ispričao je Rami jednom prilikom.

Njegov otac bio je prodavac osiguranja i turistički agent, a majka računovođa. Oni su bili kopti, i pričali su do Ramijeve četvrte godine isključivo na egipatskom arapskom. Otac ga je učio važnosti njihovih korena, i znao je da ga budi usred noći kako bi na arapskom razgovarali sa rodbinom preko telefona. Zanimljivo je i da Rami ima brata blizanca koji se zove Sami i koji je od njega mlađi četiri minute. Sami je kasnije postao profesor engleskog jezika, a starija sestra radi u hitnoj pomoći.

Roditelji želeli da postane advokat

Kada je reč o Ramiju, njegovi roditelji su imali jasne planove - želeli su da postane advokat. Međutim, Rami je teško pronalazio svoje mesto tokom detinjstva zbog kulturnih razlika, a čak su mu i ime pogrešno izgovarali. Nije imao samopouzdanja sve do srednje škole.

Pohađao je katoličku školu Notre Dame koju su pohađale i glumice Rejčel Bilson i Kirsten Danst. Kako su njegovi roditelji sanjali da postane advokat, pridružio se debatnom timu u svojoj prvoj godini. Iako je imao problema da formira argumente, njegov debatni profesor je primetio njegov talenat u dramatičnoj interpretaciji i umesto toga ga ohrabrio da izvede jednočovečnu predstavu "Zooman and The Sign" na jednom takmičenju.

U trenutku kada je bio na bini shvatio je da se, kako je kasnije pričao, "dešava nešto magično", te da je gluma definitivno njegov poziv, a ohrabrila ga je i pozitivna rekacija njegovih roditelja u publici.

Upisuje glumu

Nakon diplomiranja upisuje školu glume, a ostalo je istorija. Otkrio je drugu stranu sebe i radnu etiku koju nije ni znao da poseduje, te je uspeh bio zagarantovan.

U početku je dobijao pomoćne uloge u manjim filmovima, a onda je usledio film "The Pacific" i pohvala glumca i producenta Toma Henksa, što mu je donelo sporedne uloge u većim ostvarenjima, a onda i glavne. Za kratak period ne samo da je postao jedan od najtraženijih glumaca, već je bio i jedno od glavnih imena na holivudskoj A-listi. 

Ljubavni život

A sa uspehom na velikom platnu došle su i devojke. Ipak, Rami nije želeo da bude neko ko će menjati partnerke kao čarape. Želeo je da ima kraj sebe osobu koju voli i koja voli njega, a to je dugih pet godina bila Lusi Bojnton.

Njihovi putevi su se ukrstili malo nakon njegovog snimanja filma "Butterfly" u čuvenom srpskom zatvoru "Zabela".

Potom se nešto konkretnije dogodilo na snimanju filma "Bohemian Rhapsody". Rami je igrao Fredija, a Lusi njegovu muzu - Meri Ostin. Javila se iskra, i otpočeli su vezu koju su držali u tajnosti sve do aprila 2019. Njihova romansa bila je neodoljiva, a često su bili na listama omiljenih holivudskih parova.

Međutim, onda je u Ramijev život ušetala Ema Korin, najpoznatija po ulozi princeze Dajane u seriji "The Crown".

Ema Korin  Youtube

Oboje su delili pasiju ka storitelingu i performansu koji gura preko granica mogućeg, i to ih je spojilo. Malek je raskinuo sa Lusi, i od tog trenutka Korin je njegov izbor.

Interesantno je da je Ema prošle godine priznala da je nebinarna, odnosno da nije ni muško, ni žensko, već da se identifikuje kao "oni".

U ovoj odluci podržao ju je i Rami, zbog čega je njihova ljubav sada još jača, a često se mogu videti i kako razmenjuju nežnosti u javnosti, te se čini da je Rami konačno pronašao i osobu svog života, ma šta javnost mislila o tome, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Pročitajte još: KAKO JE NASTALA NAJTUŽNIJA PESMA 20. VEKA? Peva o užasima s kojima se borio, a malo posle toga pronađen je mrtav u liftu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BIVŠI SARADNIK VIL SMITA TVRDI DA JE GLUMAC BIO U GEJ VEZI SA KOLEGOM!  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!