9 GODINA GA JE "STVARALA", A ON JE OSTAVIO ZBOG MANEKENKE SA KUPLJENOM SLAVOM: Bivšu ponizio kao niko, pa se sad vadi

Slavni glumac Ostin Batler našao se na meti kritika nakon što je ispalo da se stidi veze sa Vanesom Hadžins koja ga je i proslavila.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Ostin Batler našao se u problemu kada je svoju bivšu devojku Vanesu Hadžins okarakterisao samo kao drugaricu. S obzirom da je par proveo zajedno 9 godina, ne čudi što je njegova izjava mnogima zaparala uši.

Fanovi Vanese su ga danima "razvlačili" po mrežama, a ispod objava sa njegovim likom su se mogli pročitati brojni ružni komentari. 

Razlog ovolike netrpeljivosti prema glumcu koji je igrao u filmu o Elvisu je i to što je upravo Vanesa Hadžins ta koja mu je stvorila karijeru, volela ga kad je bio niko i kada je dobijao sporedne uloge u malim, niskobudžetnim filmovima.

Instagram 

Na njen nagovor se prijavio na audiciju za Elvisa Prislija, a od tog filma njegova karijera se zauvek menja, a glumac je preko noći završio na holivudskoj A-listi. 

Međutim, novonastalu popularnost slavio je ne sa Vanesom, već sa Kajom Gerber, ćerkom supermodela Sindi Kraford, koja je krenula majčinim stopama, i koja, prema mišljenju mnogih, ima kupljenu karijeru, jer "slavnoj manekenki nije ni do kolena".

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihova veza je od samog početka bila na meti kritika fanova, a još kada je glumac okarakterisao Vanesu samo kao drugaricu, mnogi su bili ubeđeni da pokušava da izbriše taj deo života.

Problem je nastao prošle godine kada je Ostin, u razgovoru za "The Hollywood Reporter" rekao da mu je "drugarica rekla da se prijavi za ulogu Elvisa".

Print Screen / Instagram 

Sada, nakon višemesečnog haosa, Batler se konačno osvrnuo na ovu situaciju rekavši da je jednostavno "čuvao privatnost svoje bivše".

"Osećao sam da tako na neki način poštujem njenu privatnost i da ne želim da iznosim gomilu stvari zbog kojih bi morala da daje izjave. Imam toliko ljubavi i brige za nju. Ni na koji način nisam pokušavao da izbrišem bilo šta", započeo je Batler.

Pročitajte još: BIVŠU OSTAVIO NAKON 9 GODINA A STVORILA MU KARIJERU: Sad verio ćerku manekenke bez kuka i struka nakon samo godinu ipo?

"Toliko cenim svoju privatnost. Nisam želeo da narušim ni tuđu".

Ostin baš iz tog razloga nije želeo da govori mnogo o svom odnosu sa Kajom, te je istakao i da je to deo zašto nije posebno pomenuo Vanesu u intervjuu prošle godine.

Njegovo objašnjenje uspelo da je umiri strasti na mrežama. No, čini se da mu dobar deo javnosti i pored ovoga nije oprostio, naročito što je u međuvremenu bila i dodela Oskara, kao i nekoliko drugih svečanosti na kojima se pojavio i nekadašnji par, a gde jedno sa drugim nisu razmenili ni reč, niti su se pozdravili, iako, naravno, samo oni znaju šta je prava istina o svemu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

poklon za raskid  TikTok/self_daily_love

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!