ŠTA SVE IMAJU 2 NAJBOGATIJE ĆERKE NA BALKANU? Jedna uživa u vili od 2 miliona €, a na jahti druge može da živi 12 ljudi

Evo šta sve poseduju dve najpoznatije i možda i najbogatije ćerke slavnih Balkanaca.

Instagram

Do sada smo vam u nekoliko navrata pisali o ćerkama najbogatijih Balkanaca, a ono što nam je privuklo pažnju je da je samo njih par koje se ne razbacuju bogatstvom i moći koje su zapravo stekli njihovi slavni roditelji.

Sa druge strane, imamo i "rekorderke" kada je reč o hvaljenju, naročito na mrežama, te svaka objava ovih mladih bogatašica "vrišti" luksuz

One putuju isključivo na najluksuznije destinacije, jedu u najfinijim restoranima... dok im domovi izgledaju kao penthausi predsednika. Zato smo ovog puta izdvojili dve "najglasnije" da se pohvale "imovinskom kartom", pa pogledajte u nastavku šta sve poseduju Ema Cepter i Đina Džinović.

Đina Džinović

Mlada influenserka često na svojim mrežama kači trenutke iz svakodnevnog života, i nema problem da se hvali luksuzom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Veoma često pokazuje skupe tašne, aksesoare, stvari i cipele... te je svojevremeno napravila pravi bum na mrežama kada je samo za jednu jaknu dala preko 90.000 dinara, a za torbu oko 3.000 evra što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku jedva i da je bila punoletna. 

Ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, te je luksuz i jedino što zna, a pored skupih krpica, na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, a svaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Instagram 

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

Instagram 

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

pritnscreen/instagram 

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Pročitajte još: ČIME SE BAVE ĆERKE NAJPOZNATIJIH SRBA: Dok su neke skromne i vredne, ONE troše "tatine pare" kao da sutra ne postoji

Ema Cepter

Ćerka najbogatijih Srba i možda i najmlađa milionerka u Srbiji, s obzirom da ima samo 22 godine, u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen.

Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu.

Instagram 

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično, što se veoma često Ema i deli na mrežama (pored privatnog aviona).

Instagram 

Naročito je mnogima zanimljiva porodična jahta sa koje se Ema često javlja, a za koju se spekuliše da je plaćena neverovatnih 16 miliona evra. Nazvana je Joy Me i luksuznija je i opremljenija čak i od najpoznatijih jahti poznatih svetskih bogataša.

Jahta Filipa Ceptera  Youtube

Pre oko godinu dana, Fashion TV snimio je prilog na neverovatnoj jahti porodice Cepter, koji nam je omogućio da zavirimo u njenu unutrašnjost i u pitanju je zaista dizajn koji oduzima dah. 

Kako navodi portal Yacht Charter Fleet, jahta Joy Me sagrađena je 2011. godine, a nudi smeštaj za do 12 gostiju, u šest apartmana, među kojima su master apartman, jedna VIP kabina... Uz to, može da je koristi do 11 članova posade, kako bi iskustvo uživanja u njoj bilo bezbedno.

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ema cepter  Instagram/kingzepter

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!