KO SU BIVŠI MOMCI KATARINE RADIVOJEVIĆ: Jedan se oženio voditeljkom, drugi pevačicom a HOLIVUDSKI GLUMAC joj slomio srce

Katarina Radivojević krije od svih ljubavni život, te je velika tajna ko su svi partneri sa kojima je bila. Ipak, za neke je javnost saznala.

ATA Images/Antonio Ahel

Lepa glumica Katarina Radivojević osvojila je srca domaće javnosti još pre mnogo godina kada je igrala Zonu Zamfirovu. _Od tog trenutka, njena slava samo je rasla i rasla, a sreću je potražila i van granica naše zemlje, pokušavajući da izgradi karijeru u Holivudu. 

I dok se o njenim poslovnim podvizima sve zna, ono o čemu ćuti definitivno je njen privatni život, a pogotovo ljubavni partneri. Ipak, pojedini muškarci koji su joj bili velike ljubavi poznati su javnosti. 

Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Tako se svojevremeno pisalo naširoko o njenom odnosu sa Igorem Kojićem. Ipak, ni jedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo ove spekulacije. Navodno je njihovu tajnu vezu prekinuo upravo Igor i to zbog Severine sa kojom je kasnije ušao u brak.

- Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali - tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.

Instagram 

Nakon ove veze u medijima je mogla da se pročita informacija da je Katarina bila u vezi sa pokojinim Vidojem Ristovićem, koji je kasnije oženio hrvatsku novinarku Nikolinu Pišek.

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina - rekla je Katarina tada.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen - rekla je Katarina jednom prilikom za domaće medije. Nažalost, ni ova ljubav nije opstala.

ATA Images/Antonio Ahel 

Zanimljivo je i da je u jednom trenutku Katarina bila sa poznatim holivudskim glumcem. Glumica je detalje veze sama otkrila. U pitanju je bio Benisio del Toro, a o tome šta nije funkicionisalo među njima, te ni ta veza nije imala srećan kraj rekla je:

- Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

Youtube 

Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje, komentarisala je njihovu dugogodišnju vezu i raskid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere!  Kurir televizija