Katarina Radivojević je svoju bujnu dugu kosu uvila u raskošne lokne, baš poput svetskih zvezda, a da su kraći prednji pramenovi opet u fokusu dokazala je i verzijom "zavesa" šiški. Ovime je glumica malom promenom uspela umnogome da osveži imidž, a komentari mnogih su da nikada bolje nije izgledala.

Katarina Radivojević, otkako se pojavila na javnoj sceni, nalazi se na listi najlepših Srpkinja. Zagovara prirodan izgled, ali nije ni protivnik estetskih korekcija, ukoliko su urađene s merom. Međutim, iako dugo nije menjala svoj imidž, konačno smo imali priliku da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju.

Katarina Radivojević sa šiškama.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Naime, lepa glumica se sinoć pojavila na premijeri filma "Oluja" i po komentarima mnogih - zasenila je sve prisutne, piše Kurir Stil. U prvom planu je bila njena nova frizura koja joj je, reklo bi se, obrisala sa lica bar deset godina, iako Katarina i inače deluje vrlo mladoliko, a u martu puni 44. godine!

Katarina Radivojević sa novom frizurom.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Čuvena "Zone Zamfirova" nosila je godinama istu frizuru, te je iznenadila odlukom da skrati šiške, a ispostavilo se da je taj potez bio fenomenalan! Mali rez je doprineo da drastično promeni izgled, te glumica sada deluje još zanosnije i seksepilnije. Kosu je uvila u romantične talase, koje inače rado nosi, ali šiške su dale posebnu svežinu njenom licu.

Ceo njen stajling sastajao se od maslinaste kraće rolke, crnih pantalona, bunde i bordo tašne.

Takođe njena šminka je u skladu sa celom kombinacijom bila neutralna sa naglaskom na njene usne koje su bile istaknute crvenim karminom.

Katarina Radivojević sa zavesa šiškama.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Kako su u slučaju ove dame godine samo broj, jednom prilikom je otkrila da li je nešto menjala na svom licu i telu.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice.

- Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica, koja svoj dobar izgled upotpunjuje i postom, smatrajući da je nega iznutra ključna.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

Katarina Radivojević lice.
Youtube 

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta- napomenula je umetnica.

Inače, i modni stil Katarine Radivojević je jednako mladalački kao i njen duh. Glumica je poznata po svom casual stilu,a u svom modnom svetu najviše ceni klasiku i nepromenjive vrednosti, ali priznaje da joj povremeno prija i da se, kad je reč o izlascima iz zone komfora, nađe u nečemu neobaveznijem, pa i smelijem.

ATA Images, ATA Images/Antonio Ahel Katarina Radivojević promenila imidž.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!