ANĐELKA OBJAVILA PRVU FOTKU NA KOJOJ SE VIDI TRUDNIČKI STOMAK: Uživa u drugom stanju i ne mari za komentare

Anđelka Prpić objavila je prvu fotografiju na kojoj je istakla trudnički stomak.

ATA Images

Kada se nedavno saznalo da Anđelka Prpić čeka dete sa nesuđenim kumom, inače nekadašnjim najboljim drugom njenog bivšeg muža Darija, domaća javnost ostala je u šoku.

Glumica Anđelka Prpić će uskoro na svet doneti svoje drugo dete, a nedavno je otišla i na trudničko odsustvo, te neko vreme neće glumiti, već će se posvetiti porodici.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Veoma brzo su se saznali i detalji romanse između Anđelke i M.Ž. , te da su emocije proradile nakon što su se družili. On se navodno i preselio bliže njoj, a ostalo je istorija.

Glumica do sada nikada nije mnogo komentarisala svoj privatni život, te se toga drži i dalje i nije davala izjave ni povodom trudnoće, niti svog izabranika.

Ona je sada prvi put na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je istakla trudnički stomak i pokazala kako uživa u drugom stanju.

Očigledno je da joj trudnoća veoma prija, a podsećamo, ona iz braka sa Prpićem ima sina Jakšu, a više fotografija nje i njenog novog izabranika pogledajte u nastavku:

Instagram, Antonio Ahel/ATAIMAGES Otac drugog deteta Anđelke Prpić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!