ZAUSTAVILA VREME PA UNIŠTILA LIK KOJI JOJ JE DONOSIO MILIONE: Lice iskrivila, da se smeje ne može a tvrdi da je prirodna

Slavna glumica Nikol Kidman potpuno je iskrivila lik operacijama, i najgore od svega je to što i dalje tvrdi da je prirodna, iako fotografije ne lažu.

AlfonsoVega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna glumica Nikol Kidman nedavno je uslikana tokom odmora sa suprugom Kitom Urbanom. Par je uživao u toplim zracima Sunca na plažama Sidneja, i činilo se da im pažnja paparaca nimalo ne prija. Sve vreme se sklanjala od objektiva naočarima i iza šešira, i to nije bez razloga.

Naime, glumica se u poslednje vreme svako malo nađe na meti kritika zbog plastičnih operacija, iako je ona uporna u tvrdnjama da ništa nije radila, te da je potpuno prirodna, ali odsustvo bilo kakvih bora nije umela da objasni - po sitemu, valjda više verujete meni nego sostvenim očima.

Jasno je da glumica na sve načine pokušava da sačuva vitku liniju i mladolikost, a da od filera i botoksa ne odustaje dalo se primetiti i nedavno kada su je paparaci uslikali dok je napuštala set. Snimak izbliza samo je potvrdio ono o čemu se naveliko priča. 

Dok se po vratu jasno moglo zaključiti koliko ima godina, kada je reč o liku, pre svega obrazima i čelu, priča je potpuno drugačija. Pojedini plastični hirurzi čak su i tvrdili nakon pomenutih fotografija, da su joj se fileri spustili, te su slavno ime Holivuda poredili i sa pticama, tačnije golubom, i poručili glumici da što pre promeni "plastičara".

Backgrid / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, Kidman je i dalje uporna da radila ništa nije. A onda se na jednom događaju pojavilanapetog, zategnutog lica, koje se iskrivilo u neprijatnu grimasu kada se nasmejala. 

Jedini put kada je priznala da je nešto radila bilo je pre par godina kada je samo jednom (navodno) probala botoks, i rekla da to nije za nju.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je 2011. za Marie Claire magazin.

Stručnjaci smatraju da je Nikol pametno odradila neke sitne korekcije, dok je nažalost, sa nekim preterala. 

Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako su na listi operacija vrha nosa koji je danas nešto uži nego u mladosti i podignutiji, fileri u jagodicama i na slepoočnicama jer upravo taj deo lica otkriva realne godine, ali i u usnama, iako tu nije preterala, botoks na čelu i između kapaka i obrva, podizanje lukova obrva, zbog čega često ima čudne izraze lica.

Šta je od svega toga prava istina, ne znamo, ali pogledajte još neke njene fotografije i procenite i sami, da li je zaista prirodna, ili je ipak plastična hirurgija umešala svoje prste.

Shutterstock Nikol Kidman nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!