KO JE TENISER KOJEG JE JELENA VOLELA DOK JE NOVAK LJUBIO SRPSKU DŽEJ LO: Samo jedan razlog je bio dovoljan da veza pukne

Otkivamo vam ko je bio zgodni teniser sa kojim je Jelena Đoković bila pre Novaka, a koji je poznat po vezi sa slavnom domaćom glumicom.

Adam Davy / PA Images / Profimedia

Jelena i Novak Đoković u jedan su od najsladnijih parova na javnoj sceni, a zanimljivo je i to što su se upoznali još u srednjoj školi. Nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su shvatili da jedno drugome suđeni. 

Međutim, pre nego što su uplovili u odnos, oboje su imali veze o kojima se ne zna toliko toga. Poznato je da je Novak svojevremeno izlazio sa lepom DJ Lidijom Popović, koju znaju kao "srpska Džej Lo", a u isto vreme, Jelena je ljubila drugog tenisera, Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina. 

Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, njihova veza nije dugo trajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli. 

inastagram 

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav kada je uplovila u vezu sa Đokovićem, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre nekoliko godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa.

Instagram 

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!