KAKO IZGLEDA MAJKA MARIJE KARAN? Glumica je od nje nasledila LEPOTU, a za ćerku je imala potpuno drugačije planove

Kada budete videli majku Marije Karan biće vam odmah jasno na koga je lepa glumica nasledila izgled.

Instagram

Marija Karan je, bez sumnje, jedna od naših najlepših glumica. Ipak, mnogi ne znaju da je i njena majka vrsna lepotica, te da je glumica od nje nasledila dobar izgled, a sve jer Marija svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. 

Tako se na društvenim mrežama može naći samo jedna njihova zajednička fotografija, a dovoljan je jedan pogled pa da vam bude jasno da je sličnost između njih dve neverovatna. 

Zanimljivo je inače da Marijini roditelji nisu želeli da se ona bavi glumom. 

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne, nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica jednom prilikom.

Instagram 

Inače, Marija je želela da krene majčinim stopama i da se bavi medicinom, ali je u trećoj godini Zemunske gimnazije shvatila da je zanimaju drama i poezija, te je tako krenula u glumačke vode, a ostalo je istorija.

Instagram 

Glumica priznaje da i danas voli da se posavetuje sa roditeljima koji joj uvek pružaju neizmernu podršku, a koliko je vezana za njih pokazala je i pre nekoliko meseci kada smo prvi put mogli da vidimo i kako izgleda njen otac.

Marija se našalila da je od tate nasledila temperament, a nema sumnje da je lepa glumica savršena kombinacija svojih roditelja.

printscreen/inastagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!