DA BI BIO S NJOM, MORAO JE DA PLATI 38 MILIJARDI $ - Da bi fatalna ljubavnica sad na debelom minusu paradirala bez brusa

Devojka Džefa Bezosa, najbogatijeg čoveka sveta, nije imala problem da po ko zna koji put paradira bez brushaltera, iako je bila na debelom minusu, ističući svoje silikonske grudi.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi sveta Džef Bezos i njegova devojka Loren Sančez odlučili su da praznike proslave kako dolikuje - na planini, i to ni manje ni više nego u čuvenom luksuznom odmaralištu slavnih Aspenu. 

Iako ih fotografi prate u stopu, čini se da im to ni najmanje ne smeta, pogotovo Loren koja kao da je jedva čekala da je snimaju i fotografišu. Tako je nedavno, iako je napolju bio debeo minus izašla napolje samo u džemperu ispod kojeg nije nosila brushalter, a njene silikonske grudi bile su u prvom planu.  

Za razliku od nje Bezos je bio u punoj opremi, te ga je iza debele jakne i vunene kape bilo teško prepoznati. No, uprkos niskim temperaturama, Sančezova nije skidala osmeh jer je sa svojim dragim.

Inače, njih dvoje se u poslednje vreme gotovo ne razdvajaju, a šuška se da ju je Bezos nedavno i zaprosio. 

Njih dvoje su u u vezi od 2019. godine, a poznato je da se najbogatiji čovek zaljubio u Loren još dok je još bio u braku sa Mekenzi Skot sa kojom je dobio i četvoro dece. I sama Loren je u to vreme bila zauzeta i to u braku sa izvršnim direktorom holivudske agencije 'WME', Patrikom Vajtselom.

Profimedia 

Neko vreme je bila ljubavnica Bezosu sve dok Mekenzi nije otkrila, a preljuba ga je koštala 38 milijardi dolara, koliko je morao da plati ženi nakon razvoda.

Nils Jorgensen/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, iako je to bila najskuplja parnica u istoriji, čini se da se Bezos nije potresao previše jer je uz njega bila Loren u koju je ludački zaljubljen. Toliko da je rešio da promeni i svoj lik kako bi za nju izgledao što bolje.

Profimedia 

Uostalom, pogledajte i sami kako je nekad izgledao:

Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia 

Tako je krenuo u teretanu i gotovo nabildovao telo, dok je Loren nastavila sa svojom opsesijom plastičnim operacijama zbog koje je porede sa voštanom figurom. 

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

No, i pored svega, čini se da je Bezosu takva najlepša, te da mu njeno isticanje silikonskih oblina ne smeta ni najmanje.

DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!