KAKO JE ANĐELKA PRPIĆ IZGLEDALA PRE SLAVE I POPULARNOSTI Danas oduzima dah lepotom a neke stare slike bi spalila da može

Anđelka Prpić bila je i ostala jedna od naših najlepših glumica, a interesantno je da se i nije toliko promenila u odnosu na to kako je izgledala nekada, osim što se drugačije šminka i oblači, a pronašla je bolji stil frizure...

Antonio Ahel/ATAIMAGES

Gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom nije naišla na neku svoju sliku iz prošlosti i lupila se po čelu uz reči: "Bože, šta sam mislila/mislio kad sam ovakva/ovakav izašla iz kuće?". Nevezano da li je reč o pogrešnom izboru odeće, frizure ili šminke, ali činjenica je da se niko nije naučen rodio, te da je potpuno normalno da imamo "promašaje" tokom tinejdžerskih dana i ranih dvadesetih.

ATA Images/Antonio Ahel 

Ni slavni nisu izuzetak, ma koliko nam delovali savršeno, a jedna od onih koja pokazuje da je poput "starog vina", odnosno, šta znače dobar izbor šminke i frizure definitivno je i Anđelka Prpić, jedna od naših najpopularnijih glumica o kojoj poslednjih dana ne prestaje da se priča zbog navodne trudnoće sa najboljim drugom njenog bivšeg supruga Darija.

Instagram 

Rođena Požarevljanka završila je glumu u Novom Sadu, a popularnost je stekla već u ranim dvadesetim, pre svega u seriji "Žene sa Dedinja", ali i angažmanima u popularnim emisijama tog doba kao što je "48 sati svadba". 

Youtube 

Tada je, doduše pod prezimenom Stević osvojila simpatije domaće javnosti i lagano ali sigurno utabala svoj put, a danas je prepoznatljiva po ostvarenjima "Ulica lipa", "Gorki plodovi", "Državni posao", "Naša mala klinika", "Andrija i Anđelka", "Kozje uši", "Ne diraj mi mamu", "Nek ide život", "Radio Mileva"... da ne spominjemo pozorišne predstave kojih se ne zna broj. 

printscreen/youtube 

Kada pogledate njene fotografije od pre i danas, jasno je da Anđelka izgleda nikad bolje sa 38 godina, pa čak i mlađe nego kada se tek pojavila na tv ekranima.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Nema sumnje da bi neke fotografije možda i rado spalila, uostalom, kao i svi mi kada nađemo određene "bisere" iz prošlosti, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte na slikama u nastavku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!