SVET BRUJI O TOME NA KOJI JE NAČIN KEJT POZDRAVILA ČARLSA: Kamila je potom ušetala i dodala so na ranu Megan i Hariju

Snimak na kojem se Kejt Midlton ljubi sa kraljem Čarlsom mnogi su protumačili kao inat Hariju i Megan.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Dokumentarac Harija i Megan Markl izazvao je ogroman bum u javnosti, koja je poprilično podeljena izjavama vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Iako su mnogi saglasni da je više nego očigledno da je Marklova bila pod ogromnim pritiskom, te da je za neke stvari nepravedno osuđena, mnogo je i onih koji kažu da je mnogo toga preterano, te da nema veze sa istinom. 

Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jedna od stavki je bio i manjak "prisnosti" u kraljevskoj porodici. Naime, Megan je u jednom trenutku opisala susret sa Vilijamom i Kejt, misleći da će biti opušteniji sa njom iza zatvorenih vrata. Ipak, dočekalo ju je potpuno suprotno. Kako je rekla, ta uzdržanost karakteristična za članove kraljevske porodice se nastavila čak i kada su bili sami. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, Megan je u jednom trenutku ismejala to što je morala da se pokloni kraljici, dok je čak i Hariju bilo neprijatno da gleda svoju ženu koja se na neki način ruga viševekovnoj tradiciji. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, sada se čini da - ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a Kejt Midlton dobila je svojih "5 minuta osvete", kako pišu na mrežama. Naime, britanska kraljevska porodica okupila se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu na božićnoj službi, a jedan trenutak privukao je svu pažnju. 

Naime, nakon što je u Vestminsterskoj opatiji ugledala kralja Čarlsa, svog svekra, Kejt Midlton mu je prišla, srdačno ga poljubila i nežno mu položila ruku na rame.

Instagram 

Tek nakon toga mu se poklonila, inače prvi put pred očima javnosti otkako je otac princa Vilijama kralj.

Nakon Kejt, i njen suprug i deca izljubili su Čarlsa i njegovu kraljicu suprugu Kamilu. Snimak je obišao internet brzinom svetlosti, a mnogi su mišljenja da je ovo samo "so na ranu Megan i Hariju". 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su pisali da je ovo dogovoreno i takoreći "iscenirano", iako je poznato da je Kejt i u prošlosti imala veoma prisan odnos sa Čarlsom.

Inače, navodno ni Vilijam, ni Kejt, kao ni njihov otac Čarls nisu odgledali dokumentarac, a kralj će uredno pozvati sina i snaju na krunisanje sledeće godine, čemu se protivi dobar deo javnosti, kao i pojedini članovi porodice, a da li će se strasti do tada smiriti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!