POVEZIVALI GA SA LEPOTICAMA, A ON OSVOJIO NAJFATALNIJU OD SVIH: Bred smuvao bivšu ženu dobrog kolege odmah nakon razvoda

Bred Pit navodno ima novu devojku, a zanosna lepotica zapravo je bila žena njegovog kolege.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bred Pit možda muku muči sa vbivšom ženom Anđelinom Džoli koja ga je nedavno optužila za nasilje u porodici nakon mučne borbe za starateljstvo nad njihovo šestoro dece, ali na ljubavnom planu, ako je verovati pisanju američkih medija, cvetaju mu samo ruže.

Shutterstock 

Poznati zavodnik koji je u poslednje vreme povezivan najpre sa manekenkom koja se razvodi nakon prevare - Emili Ratajkovski, ali i 22-godišnjom lepoticom Natali Kukenburg, kako stvari stoje ima novu devojku i u pitanju je fatalna bivša supruga glumca Pola Vizlija - Ines de Ramon. 

58-godišnji glumac i 29-godišnja manekekenka viđeni su u nedelju na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, a Bred ju je sve vreme nežno držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali sa prijateljima Sindi Kraford i njenim suprugom Rendijem Gerberom, kao i sa Šon Penom i Vivijen Nevom. 

Bred je delovao opušteno i zadovoljno, a jasno je da mu društvo zgodne Ines veoma prija. Nakon koncerta, Bred se odvezao u svom Tesla automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegovog telohranitelja.

Inače, u septembru ove godine Ines i njen bivši suprug objavili su da se razvode posle skoro tri godine braka.

"Odluka o razvodu bila je obostrana i dogodila se pre pet meseci", rekao je ranije za People predstavnik slavnog para, dodajući da više ne žive zajedno. Njih dvoje su započeli vezu 2018. godine, a godinu dana kasnije venčali su se u društvu porodice i prijatelja. 

Sada se čini da je lepa Ines definitivno nastavila dalje i "uhvatila" najvećeg zavodnika Holivuda, a da li će njihova veza potrajati, ostaje da vidimo. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!