Holivudski miljenik žena Bred Pit (58) ima novu devojku, šest godina nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli (47).

Bliski izvor otkrio je kako je glumac počeo da se viđa s novom ženom, ali i da još uvek nije spreman da se vezuje.

"Izlaze, ali njihova veza još nije ozbiljna", rekao je izvor za People.

Bred iza sebe ima i brak s Dženifer Aniston i propalu veridbu s Gvinet Paltrou, a čini se kako sada ne želi da ponavlja greške iz prošlosti i zaleće se u novu vezu.

Nakon razvoda od Anđeline povezivalu ga se i s poljskom manekenkom Nikol Poturalski, s kojom se navodno viđao nekoliko meseci 2020. godine, a zanimljivo je da je ona celo vreme bila u udata za 68-godišnjeg vlasnika restorana Rolanda Marija, kojemu njihova afera, kako se pisalo, nije smetala jer su u otvorenom braku.

Nikol Poturalski je s Bredom imala aferu
Schneider-Press/Frank Rol / Sipa Press / Profimedia Nikol Poturalski, bivša devojka Breda Pita

Pit je ranije ove godine priznao kako se njegov život nakon razvoda od glumice promenio iz korena. Odlazio je na sastanke anonimnih alkoholičara godinu i po, te je prestao da konzumira sva alkoholna pića.

"Ovde sam imao jako kul mušku grupu, koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično. Video sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", rekao je glumac za časopis GQ.

Progovorio je i o svojoj zavisnosti o cigaretama, ali i osećaju samoće nakon razvoda od Anđeline.

Bred Pit navodno želi da se pomiri sa Anđelinom Džoli.
Shutterstock 

"Nisam mogao da uzmem samo jednu ili dve cigarete dnevno. U životu sam se uvek osećao vrlo usamljeno jer sam kao dete odrastao sam iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i porodice. Verovali ili ne, kada osetite bol i radost u isto vreme i naučite da se nosite s tim, jednostavno znate da je to zrelost", ispričao je Pit.

Brad i Anđelina bili su zajedno 11 godina, od čega dve godine bili u braku, a u junu 2016. godine objavili su vest da se rastaju.

Iako su u aprilu 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neprijatna sudska borba oko starateljstva nad njihovom decom, 17-godišnjom Zaharom, 16-godišnjom Šajlo, i 14-godišnjim blizancima Knoksom i Vivijan, a njihovi sinovi Medoks i Paks u međuvremenu su postali punoletni i jedan sada ima 20, a drugi 18 godina.

bred pit nedavno na premijeri  u suknji
Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!