ČUVENI ZAVODNIK NE LIČI NA SEBE: Preko noći je ostario, ali to ga ne sprečava da ZAVODI po 20 godina mlađe žene

Čuveni zavodnik Sajmon Bejker ostario je preko noći, te ga mnogi nisu prepoznali na novim paparaco fotografijama.

KHAPGG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Sajmon Bejker uhvaćen je na plaži s devojkom za koju se pretpostavlja da mu je nova partnerka, a društvo im je pravila i njena majka.

Paparaci su ga na plaži u Sidneju uhvatili kako se brčka u moru s mlađom lepoticom koja je istakla svoju figuru u belom jednodelnom kupaćem kostimu, a kraj nje je glumac bio neprepoznatljiv.

Duge brade i s nekoliko kilograma više, glumac više ne izgleda kao nekad, ali čini se da još ima potreban šarm da zavede mlade lepotice. Paru je, navodno, društvo pravila i majka devojke, kojoj nije poznato ime.

Podsetimo, prošle godine Sajmon se razveo nakon 23 godine braka. Samo nekoliko meseci od razvoda, potvrdio je vezu s Laurom Mej Gibs, 36-godišnjom dizajnerkom, ali njihovoj ljubavi ubrzo je stigao kraj, i to zbog pomalo bizarnog razloga.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kružile su priče kako je glumac s njom raskinuo jer je učestvovala u protestu protiv vakcinacije, ali dizajnerka je kasnije ove tvrdnje demantovala.

Pravi razlog njihovog razlaza nije objavljen u javnosti, a par je zadnji put dobro raspoložen snimljen u avgustu 2021. godine.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Laura je u oktobru dospela na naslovnice australijskih medija nakon što je na Instagramu brenda njene odeće objavljeno da neće otvarati svoju prodavnicu u Biron Beju sve dok kupcima nevakcinisanim protiv koronavirusa ne bude zakonski dopušteno da tamo kupuju. Takođe je pre nekoliko dana prisustvovala protestu protiv vakcinisanja, a demonstracije su bile deo niza skupova širomm zemlje protiv obveze vakcinacije za određene industrije i zanimanja.

Supruga Rebeka Rig i glumac raskinuli su 2021. u januaru, a prema bliskim izvorima, ostali su prijatelji.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje dece uvek će biti najvažniji fokus naših života", izjavili su danas bivši supružnici za magazin People, ali prema Fox Newsu, zapravo su se razišli devet meseci ranije, u aprilu 2020. godine.

Par zajedno ima troje dece, ćerku Stelu i sinove Klaudea i Herija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!