DA JE NAJLEPŠI MUŠKARAC NE BI OSTAVIO OPERACIJAMA JE UNIŠTILA LIK: Danas se krije dok on paradira sa 20 godina mlađom

Devojka Antonija Banderasa je lepša od njegove bivše koja se uništila operacijama

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Cancer Ball Charity Dinner u organizaciji Elle magazina organizovao je u Madridu humanitarno veče koje je okupilo creme de la creme svetskog džet-setaa, a ružičastim tepihom jedno lice posebno se izdvojilo u gomili. U pitanju je Nikol Kimpel, devojka Antonija Banderasa, koja je svojom lepotom zasenila i daleko poznatije selebritije, a ovog puta na svečanosti joj je društvo pravila sestra Barbara. 

Lepotica je ostavljala bez daha u dugoj narandžastoj haljini koju je upotpunila ružičastim detaljima, a mnogi su komentarisali da 40-godišnjakinji mogu da pozavide na liniji i daleko mlađe. Društvo joj ovog puta nije pravio slavni glumac, ali iako se nedavno šuškalo da im je veza u krizi, njih dvoje su demantovali navode i istakli da je ljubav jača nego ikad pre, što su i pokazale nedavne paparaco fotografije.

Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia 

Par se retko odvaja, a Banderas se na pojedinim događajima ne pojavljuje isključivo zbog poslovnih obaveza. Inače, Nikol i Antonio započeli su svoju vezu 2014. godine nakon dugogodišnjeg braka između glumca i Melani Grifit.

Antonio je u braku s Melani dobio ćerku Stelu koja danas ima 25 godina, a bivši bračni partneri i dalje su u dobrim odnosima. U intervjuu za "Vulture" svoju bivšu suprugu nazvao je najboljom prijateljicom.

Shutterstock 

'Znate, razvod je neka vrsta cunamija - to je ludo. Ali onda dolazi istina, a istina za Melani i mene je da se volimo. I uvek će biti tu jer je majka mog najvećeg uspjeha: moje ćerke. Volim ženu; I dalje joj se divim. Voleo sam je dok je radila u svim onim filmovima 80-ih i 90-ih i osećao sam da je veličanstvena. Dobri smo prijatelji i jako se dobro poznajemo'', rekao je za USA Today.

Njegova izjava dočekana je sa jedne strane sa oduševljenjem, a sa druge na nož, jer je sama Melani tvrdila da je "osećala ogroman pritisak jer je izlazila sa najlepšim muškarcem", te je, zbog njega, poželela da "zamrzne mladost"

Shutterstock 

Nažalost, ono što je krenulo kao minijaturne intervencije i "popravke" na licu, pretvorilo se u pakao zavisnoti. A Melani je u godinama koje skede potpuno uništila prirodnu lepotu po kojoj je bila poznata. Glumica je u prošlosti već imala probleme sa opojnim drogama i alkoholom, međutim, iako je dugo bila "čista", 2000. je ponovo završila na klinici za rehabilitaciju. 

Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, i brak sa Banderasom se završio nakon 18 dugih godina, i to je navodno bio jedan od najskupljih holivudskih razvoda, "težak" čak 50 miliona dolara.

- Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim - bila je iskrena jednom prilikom bivša Banderasova supruga koju je suprug svojevremeno molio da potraži pomoć i uveravao je da mu je jedino ona bitna, ali Melani jednostavno nije želela da to čuje. Nakon svega, nastavio je dalje i upoznao 20 godina mlađu Nikol

Shutterstock 

Par je često delio svoje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a 2017. u javnost je procurila vest o zdravstvenom stanju Antonija Banderasa.

Instagram Antonio Banderas ne krije koliko voli svoju devojku.

Naime, glumac je doživeo srčani udar, a u pravom se trenu kraj njega našla Nikol koja ga je spasila i pružila mu prvu pomoć. Jednom prilikom za intervju Banderas je otkrio što se tada dogodilo.

Noć pre srčanog udara Nikol je otišla da kupi tablete protiv bolova jer ju je bolela glava. Srećom, kupila je aspirin što je spasilo Banderasa od smrti sledećeg dana.

lorenzocarnero/cordonpress / Cordon Press / Profimedia 

"Sledećeg jutra, kada su počeli simptomi jasno sam znao što se događa. Stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", rekao je za španske medije.

Njihova veza nakon nemilog događaja bila je još jača, te ne preže od toga da se svuda pojavljuje sa lepom Nikol, dok je priča sa njegovom bivšom potpuno drugačija.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Melani se  retko pojavljuje u javnosti, a tek smo je nedavno mogli videti na svečanostima, međutim, danas je samo bleda senka one lepotice na koju je pao jedan od najvećih šarmera sveta, a kako je izgledala u vreme najveće ljubavi sa Banderasom, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!