Antonio Banderas (61) i njegova 41-godišnja devojka Nicole Kempel viđeni su na balkonu jednog španskog hotela u Malagi, rodnom gradu voog para. 

U poslednje vreme kružile su priče kako se njihova ljubavna veza našla u maloj krizi, a par se već dugo nigde nije pojavio zajedno.

Međutim, njih dvoje su "demantovali" ove tvrdnje kada su ih paparaci snimili kako razmenjuju poglede veoma zaljubljeno.

Nikol i Antonio započeli su svoju vezu 2014. godine nakon dugogodišnjeg braka između glumca i Melani Grifit.

Antonijo je u brakus Melani dobio ćerku Stelu
Shutterstock 

Antonio je u braku s Melani dobio ćerku Stelu koja danas ima 25 godina, a bivši bračni partneri i dalje su u dobrim odnosima. U intervjuu za "Vulture" svoju bivšu suprugu nazvao je najboljom prijateljicom.

Antonijio i Nikol demantovali glasine da je njihova veza u krizi
lorenzocarnero/cordonpress / Cordon Press / Profimedia 

''Znate, razvod je neka vrsta cunamija - to je ludo. Ali onda dolazi istina, a istina za Melani i mene je da se volimo. I uvek će biti tu jer je majka mog najvećeg uspjeha: moje ćerke. Volim ženu; I dalje joj se divim. Voleo sam je dok je radila u svim onim filmovima 80-ih i 90-ih i osećao sam da je veličanstvena. Dobri smo prijatelji i jako se dobro poznajemo'', rekao je za USA Today.

Međutim, Banderas je odlučio nastaviti dalje i upoznao je Nicole.

Par je često delio svoje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a 2017. u javnost je procurila vest o zdravstvenom stanju Antonija Banderasa.

Naime, glumac je doživeo srčani udar, a u pravom se trenu kraj njega našla Nikol koja ga je spasila i pružila mu prvu pomoć. Jednom prilikom za intervju Banderas je otkrio što se tada dogodilo.

Nikol je pomogla Antoniju 2017. godine kada je doživeo srčani udar
Shutterstock 

Noć pre srčanog udara Nikol je otišla da kupi tablete protiv bolova jer ju je bolela glava. Srećom, kupila je aspirin što je spasilo Banderasa od smrti sledećeg dana.

"Sledećeg jutra, kada su počeli simptomi jasno sam znao što se događa. Stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", rekao je za šspanske medije.

Instagram Banderas ućutkao je šuškanja o krizi u vezi s devojkom Nikol


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!