ENRIKE IGLESIJAS JAVNO PREVARIO ANU KURNJIKOVU? Procurio snimak na kojem drugu ženu ljubi u usta a od teniserke ni traga

Enrike Iglesijas snimljen je kako ljubi drugu ženu u usta, što je pokrenulo spekulacije da je prvario Anu Kurnjikovu.

Instagram

Nakon što je snimak na kojem Enrike Igesijas nepoznatu ženu ljubi u usta procurio u javnost, povela se polemika da li je to slavni pevač prevario svoju partnerku Anu Kurnjikovu. Naime, pre koncerta u Las Vegasu, Iglesijas se našao u neočekivanoj situaciji kada je na binu istrčala jedna njegova obožavateljka kako bi napravili zajedniču fotografiju.

Međutim umesto klasičnog fotografisanja sve je završilo strastvenim poljupcem i zagrljajima na iznenađenje mnogih. Da stvar bude gora za španski pevač je celi video objavio na društvenim mrežema što je podiglo dodatnu prašinu.

Njegova supruga Ana Kurnjikova još uvek nije reagovala, ali je sasvim jasno da joj se uopšte nije dopao prizor koji ju je dočekao kada je ušla na društvene mreže.

Gde je nestala Ana Kurnjikova?

Iako u singlu nije osvojila nijedan turnir tokom karijere uspela je da uđe u top 10, a mnogi je više pamte po atrkativnom izgledu nego po vrhunskoj igri.

Ipak, odlično je igrala u parovima gde je osvojila 16 turnira uključujući dva Australian Opena. Bez obzira što je ušla u petu deceniju i dalje je jedna od najlepših žena na svetu.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od tenisa je zaradila oko 3.5 miliona dolara, a pre pet godina njeno bogatstvo je procenjeno na vrtoglavih 50 miliona dolara.

Ana i Enrike uajedno su od 2001. godine, a od samog početka romanse doneli su odluku da o svojoj vezi, ali i privatnom životu neće govoriti za medije. Godine 2004. počelo se nagađati o njihovoj veridbi i to nakon što se Kurnjikova u javnosti pojavila s velikim ružičastim dijamantskim prstenom.

- / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona je moja devojka i najbolja partnerka u svim avanturama. Poverenje je ključ svake veze. A što se tiče braka, ovo je novi milenijum. Parče papira ne garantuje sreću. Ana i ja smo sasvim dovoljni jedno drugom", rekao je jednom prilikom Enrike. Par je tokom dve decenije, koliko su zajedno dobio troje dece - 2017. na svet su stigli blizanci sin Nikolas i ćerka Lusi, a 2020. godine Ana je rodila ćerku Meri.

Ana danas vodi miran život, posvećena je deci i svom suprugu, a na Instagramu često deli fotografije iz privatnog života.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!