ZBOG SLIKE NA KOJOJ VARA DEČKA SVET JU JE ZAMRZEO U SEKUNDI: Preklinjala ga je za oproštaj, a onda je smuvala ŽENU

Slike na kojima slavna glumica vara dečka obišle su svet u par sekundi, zbog čega je Kristen Stujart navukla bes miliona.

FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

2012 godine Kristen Stjuart našla u centru skandala kada su mediji otkrili njenu aferu sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Zvezda "Sumrak sage", reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", gde je glumicla glavnu ulogu, a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Kristen je uporno govorila kako između nje i reditelja nije bilo ništa više sem "nevinog" poljupca. U tom periodu Kristen je bila u vezi sa svojim kolegom Robertom Patsonom kojeg je upoznala na snimanju filma "Sumrak".

FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje važili su za najlepši par u Holivudu, ali fotografije na kojima se Stjuartova ljubi i mazi sa 19 godina starijim Rupertom uništile su njenu romansu sa Robertom.

FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica se tada javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama.

Shutterstock 

Američki mediji prvi put su povezivali Kristen i Dilan Majer u julu 2019. godine, a svoju romansu potvrdile su na Instagramu tek u oktobru iste godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Kristen se verila sa Dilan a planiraju i svadbu, dok njen bivši uživa u vezi sa manekenkom Suki Voterhaus.

"Venčaćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila", ispričala je ushićena glumica nakon veridbe.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovnospojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja. Kristen je bila u vezi i sa supermodelom Stelom Maksvel, Alicijom Kargile, te glumcima Majklom Angaranom i tragično preminulim Antonom Jelčinom.

D-STAR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia glumica sa devojkom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!