ZBOG MIRE JE ČUVENI GLUMAC GRCAO U SUZAMA Za nju je bio spreman i da ubije, pogotovo kada je saznao ko ju je napastvovao

Lepa glumica Mira Sorvino, ćerka je čuvene holivudske legende Pola Sorvina koji je preminuo u ponedeljak 25. jula.

CAPR / Backgrid UK / Profimedia

Američki glumac Pol Sorvino, najpoznatiji po ulozi Polija Siserona u mafijaškom klasiku "Dobri momci" ("Goodfellas") iz 1990. godine, preminuo je u 83. godini u ponedeljak 25. jula.

Njegov publicista je izjavio da je glumac umro prirodnom smrću, u svom domu u Indijani, a iza sebe je ostavio suprugu i troje dece. Od holivudske legende opraštaju se brojne zvezde, međutim mrežama je ponovo počeo da kruži snimak na kom glumac grca u suzama tokom dodele Oskara 1996. godine, kada je njegova ćerka Mira dobila priznanje za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Mighty Aphrodite". 

Shutterstock 

Ona je prestižnu nagradu posvetila svom ocu, koji nije mogao da zaustavi emocije tokom njenog emotivnog govora.

"Kada ste mi dali ovu nagradu, odali ste počast i mom ocu Polu Sorvinu koji me je naučio sve što znam o glumi. Volim te mnogo, tata", rekla je ova 54-godišnjakinja između ostalog u svom oskarovskom govoru, a Pol nije skrivao koliko je ponosan na svoju ćerku.

Inače, još jedna situacija sa Mirom je bila svojevremeno u žiži javnosti, kada su 2018. Pola pitali kako se oseća nakon navoda da je čuveni holivudski predator Harvi Vajnstin napastvovao njegovu ćerku. 

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ići će u zatvor. O, da. Taj kučkin sin. Biće dobro za njega ako ode tamo, jer ako ne ode, moraće da se nađe sa mnom. I ja ću ga ubiti. Stvarno je jednostavno. Da sam to znao ranije, on sada ne bi hodao. Bio bi u invalidskim kolicima", rekao je Pol Sorvino tada za "TMZ".

Podsetimo, Mira je 2017. godine javno progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela od producenta Harvija Vajnstajna i veruje da je njena karijera oštećena nakon ovoga. Prema Piteru Džeksonu, Vajnštajn je sputavao Miru i Ešli Džad, još jednu glumicu koja je bila njegova žrtva, da budu razmatrane za uloge u filmovima "Gospodar prstenova".

Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!