Španska glumica i manekenka Elsa Pataki bila je i ostala jedna od onih žena na čiju lepotu niko ne može ostati ravnodušan. Lepa plavuša proslavila je svoj 46. rođendan, međutim, malo ko bi zaključio da ima toliko godina kada pogleda njene fotografije.

U njenom slučaju može se slobodno reći i ono da je "zaljubljena žena - srećna žena", čemu u prilog ide i njen brak sa poznatim holivudskim srcelomcem Krisom Hemsvortom sa kojim se venčala nakon samo nekoliko meseci veze, a i dan-danas su u srećnom braku i zaljubljeniji nego ikad.

Elsa Pataki i Kris su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, pre nego što će je osvojiti slavni zavodnik, Elsa je bila poznata po veoma burnom ljubavnom životu koji je punio stranice tabloida. Lepoj manekenki i glumici vrata Holivuda otvorila je uloga u "Fast and Furious", a igrala je i u drugim blokbasterima. Ipak, daleko od toga da je u svet glume ušla slučajno. Iako je studirala novinarstvo, uporedo je pohađala i časove glume, a bila je i član madridskog pozorišnog udruženja "Teatro Cámara de Ángel Gutiérrez".

Elsa Pataki proslavila je uloga u filmu "Fast and Furious".
Shutterstock 

Međutim, kada je dobila ulogu u seriji " Al salir de clase" napustila je studije i posvetila se karijeri. Ređale su se uloge, a Elsa se u periodu od par godina pojavila u preko 10 uspešnih televizijskih španskih ostvarenja.

Elsa Pataki pohađala je studije novinarstva koje je napustila zarad glume.
Shutterstock 

Uporedo je gradila i manekensku karijeru, a onda je 2013. godine snimila "Fast & Furious 6", i gotovo preko noći stekla je ogromnu popularnost širom sveta. Tada je već bila u srećnom braku sa Hemsvortom, sa kojim je inače dobila i troje dece - 9-godišnju ćerku Indiju Roouz i 8-godišnje blizance Sašu i Tristana.

Instagram Elsa Pataki i dan-danas izgleda nestvarno dobro.

Kris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a već kroz nekoliko meseci stali su na "ludi kamen" što je iznenadilo mnoge s obzirom da je pre njega Elsa bežala od braka koliko god da je mogla. Zapravo lepa glumica je pre Krisa imala više nego turbulente veze.

Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Hteo je da je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, ali kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah se vratio kući.

S Edrijenom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla zbog njene prevare.

Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Krisa. Očigledno je da je glumac probudio u njoj nešto što drugi nisu, a njegova rođendanska čestitka nasmejala je mnoge i otkrila da su emocije između njih i dalje jake.

On je okačio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj joj sedi u krilu i napisao: "Srećan rođendan ovoj prelepoj dami! Hvala što si uvek bila moj kamen na koji sam mogao da sednem, ali mnogo udobniji. Volim te!".

Naravno, komentari nisu izostali! "Vaš sam najveći fan", "Kakva ljubav", "Najbolji frajer ukrotio neukrotivu", "Kako ste slatki", "Predivni ste"... samo je delić komplimentata koji su se nizali ispod objave.

Elsa i Kris inače važe za jedan od IT parova, a malo je reći da privlače pažnju gdegod da se pojave, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Instagram Lepa glumica sa Krisom Hemsvortom ima troje dece

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!