Španska glumica i supruga holivudskog miljenikaKrisa Hemsorta, Elsa Pataki blistala je na premijeri njegovog novog filma "Thor: Love and Thunder" i to u seksepilnoj kreaciji zbog koje su svi gledali u nju.

45-godišnja Elsa za tu je priliku odabrala belu haljinu s dekolteom do pupka, ali i visokim prorezom koji je otkrivao njene vitke noge.

Ispod haljine nije nosila grudnjak, te je tako morala pažljivo da pozira fotografima kako ne bi slučajno pokazala više nego što je planirala.

elsa pataki i kris hemsvort na premijeru filma
OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Kris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a venčali su se nekoliko meseci kasnije i od tada su u srećnom braku.

2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, gde odgajaju svoje troje dece - 9-godišnju ćerku Indiju Roouz i 8-godišnje blizance Sašu i Tristana.

Upravo tamo su sagradili luksuznu vilu čija se vrednost procenjuje na 30 miliona dolara.

elsa pataki je na premiejri blistala u elegantnoj beloj haljini
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre Krisa, Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara.

Hteo je da je iznenadi za njen rđendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, međutim kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah vratio kući.

elsa pataki i kris hemsvort imaju troje dece
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

S Edrijenom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla. I ovaj put navodno zbog njene prevare.

Kasnije se pisalo da je ona Brodija zapravo ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Krisa.

Shutterstock, Instagram Lepa glumica sa Krisom Hemsvortom ima troje dece


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!