NAJLEPŠI GLUMAC BIVŠU JE ŽIGOSAO I SILOVAO, A DRUGU HTEO DA ISPEČE NA ROŠTILJU: Holivudski kanibal sad radi kao prodavac

Armija Hamera dugo nije bilo moguće videti bilo gde od kako su se pojavile optužbe za silovanje i zlostavljanje, a sada se konačno zna šta mu je novi posao.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Armi Hamer možda je nekada bio "holivudski ken" i nova glumačka nada, ali danas, jedino po čemu je poznat su jezive optužbe koje su mu okončale karijeru. Lice zavodnika i jednog od najlepših muškaraca u svetu šoubiznisa krilo je jezive tajne, a ko zna do kada bi njegovo iživljavanje nad devojkama trajalo da njegove bivše nisu rešile da progovore, a ono što su rekle definitivno nije bilo za one sa slabim želucem.

Tako je Armi ne samo silovao devojke, već se nad njima i iživljavao, žigosao ih i pretio klanjem. Tako nije srušena samo idealna slika o glumcu koji se do prošle godine činio kao idealan muž i otac u braku s Elizabet Čembers (38) s kojom je dobio sina i kćerku, nego i o porodičnoj pozadini iz koje potiče.

printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

Kada je klupko počelo da se obmotava saznalo se da je i njegov pradeda bio tajkun koji je redovno organizovao origije, a glumčev otac je dao da se izradi seks tron visok 213 centimetara. Bogata porodica bila je debelo korumpirana, a svoje bogatstvo izgradili su na krvi nedužnih.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Armijeva tetka Kejsi je 2015. objavila memoare "Surviving My Birthright" i otkrila da je proživljavala pravu noćnu moru živeći s ocem alkoholičarem i zavisnikom o drogama. Otkrila je da je imao nasilne ispade kao i da je u najranijim godinama njenog života stalno bio na lečenju u ustanovama za mentalne bolesnike.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako očigledno "jabuka ne pada dalje od stabla", i Armi je imao više nego bolesne ispade. Efi, njegova bivša devojka izjavila je da je Hamera upoznala preko Fejsbuka, da je on bio sve nasilniji kako su se upoznavali i neprestano pomerao granicu.

Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Svaki put je bio sve grublji. Mislila sam da će me ubiti", rekla je Efi. Ona optužuje glumca da ju je silovao 24. aprila 2017. godine, da je radio stvari na koje nije pristala i sve vreme je udarao po stopalima tako da nije mogla da hoda nekoliko sedmica. Uporedo je imao više veza, a devojkama je slao poruke u kojima sebe naziva kanibalom, fantazira o zlostavljanu i silovanju, čak je od jedne devojke tražio da mu bude robinja.

Žrtva Armija Hamera  Youtube

Pre Efi o svemu su javno progovorile još dve njegove bivše - Pejdž Lorence (23) i Kortni Vučković (30), obe zgrožene Hamerovim preferencijama - Pejdž je žigosao, a Kortni je predlagao da je ispeče na roštilju i pojede. Manekenka Pejdž Lorenc optužila ga je da joj je rekao kako želi da pronađe lekara koji bi joj odstranio deo rebara jer on želi da ih dimi, skuva pa pojede.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Optužbe su se samo ređale, a od tog trenutka glumca nije bilo moguće videti igde. Doduše, kasnije se saznalo da je pobegao na Kajmanska ostrva, a sada se saznalo i da Armi ima nov posao. Kako je više nego izvesno da na holivudsku karijeru može da zaboravi, mada ništa nije nemoguće, a porodica mu je poprilično okrenula leđa, Hamer je morao da nađe novi način za izdržavanje.

On je postao jedna vrsta prodavca koja nalazi stanare za takozvane timeshare nekretnine. U pitanju su uglavnom stanovi na dan i slično, ali je Armi ipak uspeo da dobije one nekretnine na kojima može da se uzme više novca.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegova fotografija sa sastanka procurila je na mreže i tu se vidi glumac u plavoj polo majici kako pokušava da ubedi klijente da baš od njega uzmu nekretninu. "Treba vam stan na dan? Ja sam čovek za vas!", čulo se na snimku koji kruži, a ljudi na Instagramu i Tviteru komentarišu kako je pitanje i koliko će dugo moći da radi ovaj posao s obzirom da je trenutak kada će za sve za šta je optužen odgovarati i pred sudom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!