ŠAKIRA U SUKOBU SA PIKEOM NAKON ŠTO JU JE PREVARIO: Ima plan koji može da ostvari samo uz njegov pristanak

Šakira sa sinovima želi da napusti Barselonu, ali za to joj treba pristanak njenog bivšeg partnera, fudbalera Žerara Pikea.

JOMO / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Šakira nakon preljubničkog skandala koji joj je priredio partner Žerar Pikeželi da napusti Barselonu i s decom se preseli na Floridu, međutim potreban joj je pristanak fudbalera kako bi sinove Milana i Sašu mogla da povede sa sobom, na šta Pike ne pristaje.

Kolumbijska zvezda odlučna je u svojoj odluci, ali kako pišu španjolski mediji, Pike ne pristaje da to a Šakira napusti zemlju s decom čak ni u svrhu godišnjeg odmora.

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko dece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Pike neće dopustiti da ga Šakira odvoji od njegove dece. On neće dopustiti Šakiri da se preseli s njima", dodao je blizak izvor.

Iako je Žerar za sada miran s obzirom na to da deca bez njegovog pristanka ne mogu da napuste zemlju, papirologija i dokazi koje Šakira priprema i te kako bi mogli uticati na njegov imidž, pa bi zbog toga moglo doći i do promene odluke s njegove strane.

Španski mediji takođe pišu i da Pike već ima novu devojku.

MOS / The Photo One / Profimedia 

I Šakira eje u međuvremenu snimljena na plaži u Španiji u društvu nepoznatog muškarca, koji je, čini se, dobro zabavljao pevačic jer nije skidala osmeh s lica.

Društvo im je pravio i Šakirin sin Milan, a pevačicu i mlađeg muškarca uhvatili su paparaci dok su lagano plutali morem na daskama za surfanje.

Podsetimo, pevačica i deset godina mlađi fudbaler upoznali su se na snimanju spota za njen singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svetskog prvenstva u fudbalu koji se održao u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Shutterstock 

Svoju su vezu potvrdili u maju 2011. godine, kada se Žerar pridružio Šakiri na sceni na njenom koncertu u Španiji. U junu 2012. pevačica je objavila na Instagramu da sa Žerarom čeka prvo dete. Sina Milana dobili su 22. anuara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dete, a dečak Saša rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!