"KONTROLISALA ME JE, NIJE TO VIŠE MOGLA TATI DA RADI" Zorana otkrila nepoznate detalje odnosa sa preminulim roditeljima

Zorana Jovanović Zorannah prvi put je iznela intimne detalje iz života sa preminulim roditeljima, ali se dotakla i emotivnog života.

pritnscreen/instagram

Zorana Jovanović nije neko ko rado svoju intimu iznosi u javnost, te se na prste obe ruke može izbrojati koliko je puta iznosila detalje iz privatnog života.

Međutim, jutjuberka se sada u emisiji "Male stvari" na Hype televiziji otvorila po tom pitanju i otkrila detalje iz svoje prošlosti kada je reč o pokojnim roditeljima, ali se dotakla i svog emotivnog života.

Kao što je i poznato, nju su do sada povezivali sa brojnim moćnim muškarcima, a Zorannah je sada otkrila i kakvi je tipovi najčešće privlače.

pritnscreen/instagram 

- Privlače me nedostupni muškarci, ali ne u smislu da su oženjeni ili zauzeti, već mnogo mlađi partneri, a oni su nezreli i samim tim meni nisu dostupni - kaže blogerka, i dodaje interesantan detalj da nikada u životu nije osetila leptiriće u stomaku:

- Ja, recimo, nikada u životu nisam bila zaljubljena. Volela sam tog nekog s kim sam u tom trenutku bila u odnosu, ali zaljubljenost nikada nisam osetila. Čovek sa sobom nosi svaki dan knjigu, pa i nju zavoli, pa kada ostane bez nje, oseti nedostajanje.

Jovanovićeva je pomenula i odnos sa svojom pokojnom majkom i opisala period života sa njom kada su joj se roditelji razveli.

- Moji su se razveli kada sam imala 18 godina. Mama je tada imala 53 i nije joj bilo lako da nađe novog i adekvatnog partnera, pa je svu pažnju i fokus prebacila na mene. Kontrolisala me je, zvala po 100 puta na dan... To više nije mogla da radi mom tati, pa je počela da radi meni - ispričala je Zorana, a koliko se promenila za sve ove godine, od samog početka karijere do danas, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Zorana Jovanović Zorannah nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!