ŠUŠKALO SE DA ĆERKA DŽEJ LO ŽELI DA POSTANE DEČAK: Pevačica je konačno otkrila u kojem rodu joj se obraća

Dženifer Lopez na sceni je nastupila sa transrodnom ćerkom Emom, a govor latino dive naterao je mnoge na aplauz

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Biti ćerka Dženifer Lopez sa sobom nosi puno privilegija, ali 14-godišnjoj Emi, koju je pevačica dobila u braku s Markom Entonijem, donelo je i neke teške stvari.

Ema, kao i mnoga deca slavnih, od malih nogu je pod lupom medija, a zbog toga kako izgleda često se zna naći na meti prozivki hejtera na društvenim mrežama. Devojčicu su često vređali jer "ne izgelda kao ćerka latino dive".

Osim toga, njena majka važi za jednu od modnih ikona, pa su tako mnogi verovatno očekivali da Ema slepo prati stil slavne majke, međutim debvojčica je odvažno krenula svojim putem te je tako redovno viđamo u muškoj garderbi, u uglavnom sportskim i širokim komadima. 

Sve je to pokrenulo glasine da je Ema transrodna i da želi da postane dečak, a nije pomagalo ni to što ni devojčica ni njeni roditelji nikad nisu potvrdili takva nagađanja.

Međutim, Džej Lo je nedavno puno toga otkrila nakon zajedničkog nastupa s ćerkom. Ema je i ranije pavala s majkom na njenim nastupima, a ovaj put zajedno su pevale na humanitarnom događaju na stadionu Dodgers u Los Anđelesu.

Džej Lo je ovaj put napravila nešto što ranije nije te je, dok je govorila o ćerki, koristila rodno neutralnu zamenicu ‘they’ odnosno ‘oni’.

‘Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na binu’, našalila se Dženifer.

Bellocqimages/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

‘Ali, vredni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada’, dodala je. Nakon toga su njih dve otpevale pesmu ‘A Thousand Years’.

Ema je i prilikom ovog nastupa ostala verna svome stilu pa je na pozornicu izašla u širokom ružičastom kompletu, a u rukama je držala mikrofon u duginim bojama.

Mnogi su na društvenim mrežama podelili snimak njihovog performansa, pohvalivši Dženifer jer je pred svima, i "s velikom dozom ljubavi", izrazila podršku svom detetu.

"Najbolji roditelji podržavaju svoju decu", jedan je od komentara.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!