Planetarno popularna muzička zvezda Dženifer Lopez ispričala je u svom dokumentarcu "Halftime" sve o komplikovanom odnosu s majkom, Gvadalupe - Lupe Lopez. U upravo objavljenom filmu, ona navodi da ju je majka "ubijala od batina" sve dok nije pobegla od kuće, a to je na nju ostavilo posledice.

"Imam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta je morala, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina", rekla je pevačica, na šta je njena majka dodala:

dženifer lopez je u detinjstvu imala uzasan odnos sa majkom.
Instagram 

"Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila za njihovo dobro. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali, Dženifer je bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže", rekla je Lupe.

Lupe ostaje pri stavu da je ćerkama batinama utuvljivala u glavu da nikada ne sme da zavise od muškarca.

majka dženifer lopez ju je tukla kada je bila mala.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Pevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos.

Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što majka nije htela da trpi.

"Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem", rekla je Lopez.

Međutim, danas Dženifer Lopez ima sjajan odnos sa majkom, a ona joj je bila i najveća podrška tokom svih ovih godina i u najtežim trenucima tokom karijere. Gvadalupe daje Dženifer ogroman vetar u leđa kroz život, naravno pored njenih blizanaca i sadašnjeg partnera Bena Afleka, a više fotografija majke i ćerke pogledajte u galeriji:

Paul J Bereswill / Splash / Profimedia, Annie Wermiel/NY Post / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez je u svom dokumentarcu progovorila o majci i sestrama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!