Dokumentarac "Haltime" otkrio je brojne pikanterije iz života Dženifer Lopez. Tako je javnost konačno saznala sve o nastupu na Superboulu s Šakirom, kada je latino diva smatrala da je nefer da nakon toliko godina karijere deli binu i sa kim, a otkrila je i da je zbog ponižavanja na konto oblina, umalo odustala od karijere.

Sada je progovorila i o nekim bolnim trenucima iz prošlosti koji se tiču njenog odnosa sa majkom, koji nije uvek bio sjajan. Pevačica je ispričala da je svojevremeno dobijala toliko batina od nje da je morala da pobegne od kuće.

- Imam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - ispričala je Dženifer, koja ima još dve sestre.

Dženifer lopez otkrila je detalje iz svoje prošlosti.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Latino diva ističe da je glavni problem bio ples koji ju je vukao od škole, što njena majka nije mogla da podnese. Kada je imala 18 godina gadno su se posvađale, nakon čega je morala da pobegne od kuće. 

- Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem- ispričala je Lopez.

Podsetimo, ona ima još dve sestre, a njena majka Guadalupe Rodrigez je istakla da je najviše problema imala upravo sa pevačicom, te da ih je uvek učila da budu nezavisne i jake.

Majka Dženifer Lopez tukla je svoje ćerke.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je njena majka.

Međutim, danas sa Guadalupe ima više nego sjajan odnos, a ona joj je bila i najveća podrška tokom svih ovih godina i u najtežim trenucima tokom karijere. Veoma često kači i fotografije sa njom, a pre nekoliko meseci sarađivale su i na kampanji za njen skincare brend, fotografije nje i sestara latino dive pogledajte u galeriji ispod:

Paul J Bereswill / Splash / Profimedia, Annie Wermiel/NY Post / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez je u svom dokumentarcu progovorila o majci i sestrama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!