SVI SU SE PITALI GDE JE DAMIANO DAVID: Na scenu je izašao sa povređenim nogom, a osvrnuo se i na prošlogodišnji SKANDAL

Damiano David na Evroviziji je nastupio s povređenom nogom

Youtube

Italijanska rok grupa Maneskin i prošlogodišnji pobednik Evrovizije nastupio je u finalnoj večeri 66. Evrovizije nakon što su predstavnici svojih zemalja izveli svoje numere.

Damiano David i grupa Manekskin doživeli su neverovatnu popularnost pobedom na Evroviziji, koja im je donela svetsku slavu, te tako danas u Americi snimaju album.

Youtube 

Oni su večeras izveli numeru "Supermodel", a mnogi su primetili da je Damiano David koji je inače poznat po energičnim nastpima, ovaj put bio veoma statičan.

Youtube 

Naime, muzičar je povredio nogu, te je nastup bio prilagođen kako se ne bi previše kretao. Nakon što je završen nastup, po izrazu Damianvog lica moglo se primetiti da tripi bolove.

Youtube 

U razgovoru sa voditeljem Damiano je iskoristio priliku da svim učesnicima poželi sreću, ali udelio im je i jedan savet. Naime, on je sve posavetovao da ne približavaju nos stolu, što se odnoslo na optužbe od prošle godine, kada su Damiana nakon finala optužili da je koristio kokain.

Podsetimo, frontmen italijanskog benda Maneskin našao se u centru skandala zbog snimka na kojem on navodno ušmrkava kokain sa stola u bekstejdžu.

Youtube Prošlogodišnji pobednici izveli numeru "Supemodel"

Zbog pomenutog detalja podigla se prilična bura na društvenim mrežama. Damiano je tvrdio da nije konzumirao narkotike, već da je sakupljao staklo.

“U Zelenoj sobi se nije koristila droga, i smatramo da je ova stvar završena”, naveli su iz Evrovizije.

“Uznemireni smo time što su netačnespekulacije koje su vodile do lažnih vesti zasenile duh i ishod događaja i nepravedno uticale na bend”, naveli su dalje u izjavi.

Maneskin  Youtube

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!