PUTINOVA "GOLA LJUBAVNICA" TRUDNA PO 3. PUT? Ruski predsednik pobesneo zbog prinove, OVDE krije nju i vanvračne sinove

Putinova ljubavnica Alina Kabajeva navodno je ponovo trudna, a ruskom predsedniku već je rodila blizance.

Kremlin.ru / East2West News / Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin ponovo će postati otac, ako je verovati pisanju stranih medija. Njegova ljubavnica, nekadašnja ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva navodno je u drugom stanju po treći put, a kako se ranije navodilo, već mu je rodila blizance - sinove u strogoj tajnosti.

Putin je vesti doživeo veoma burno, na prvom mestu jer ne želi više dece. On ima 70 godina i iza sebe ima dve ćerke iz braka sa Ljudmilom, i navodno ćerku sa čistačicom koja je nakon toga volšebno postala predsednica ruske banke, kao i 2 sina sa Alinom.

Navodno je bio "tužan i povučen" nakon što je obavešten da je Kabajeva trudna i da očekuje dete. Izvori tvrde da je predsednik bio ljut kada je vest odjeknula kao bomba jer će zaseniti vojnu paradu pobede na Crvenom trgu.

Gavriil Grigorov / TASS / Profimedia 

Informaciju o navodnoj trudnoći bivše olimpijske gimnastičarke prvi je objavio jedan ruski informativni Telegram kanal, i ona još uvek nije potvrđena. Vladimir Putin inače nikada nije priznao vezu sa Kabajevom za koju je ranije rečeno da se krije sa decom u Švajcarskoj. Lokalne novine objavile su da je ona tamo dobila sina 2015. i drugog u Moskvi 2019. godine. Kako prenose mediji, nju će Putin ponovo skloniti u Švajcarsku nakon cele situacije, a nije poznato da li će, u slučaju da je informacija zaista tačna, odnosno da je Alina zaista trudna, zadržati dete ili abortirati.

Mikhail Metzel / TASS / Profimedia 

Podsetimo, afera sa Alinom, inače gimanstičarkom, možda je bila i jedna od najvećih i najmisterioznijih koja je pratila Putina. Upravo su nju smatrali razlogom zbog čega se razveo, te da je zapravo ona postala prva dama nakon Ljudmile.

Uticajni list Korrespondent objavio je čak i vest da se Putin verio s Alinom. Međutim, tu priču je ubrzo pojeo mrak, povučena je, ali naklapanja su se nastavila. Nju su nazivali "najfleksibilnijom Ruskinjom" koja je pozirala i za časopis za odrasle 2004, "prvom ljubavnicom Rusije" i "golom ljubavnicom", piše The Sun.

I Putin i Kabaeva viđeni su kako nose venčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a upravo je ona odabrana da nosi baklju na ceremoniji otvaranja, što je ponovo podstaklo nagađanja da je miljenica ruskog predsednika.

Kada se oprostila od gimnastike, postala je članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija. Švajcarski mediji su 2015. objavili da je Putinu rodila ćerku, ali je on to demantovao.

U avgustu 2021. prvi put se pojavila u javnosti nakon više od dve i po godine, a mogla se videti u političkom talk showu na kanalu Rossiya 1 kako raspravlja o Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Nedavno je konačno viđena u javnosti nakon dužeg perioda, kada se pojavila na gimnastičkom baletskom festivalu u Moskvi gde je s osmehom na licu pozirala pred ruskim "Z" što je bio simbol raspoznavanja njene vojske tokom rata.

Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!