"SAZNAO SAM DA DETE NIJE MOJE" Poznati glumac OSTAVIO TRUDNU ŽENU, a sad je obelodanio zbog čije greške

Za neverstvo svoje supruge glumac Stiv Barton saznao je otkrićem da nerođeno dete nije njegovo.

Instagram

Da sapunica vrlo lako može da iskoči iz okvira malih ekrana govori i situaciju u kojoj se našao američki glumac Stiv Barton.

Proslavljeni glumac, najpoznatiji po ulozi u sapunici "General Hospital" doživeo je da ga trudna žena prevari. nakon 23 godine braka da ga žena prevari i to ni manje ni više nego na način da čeka dete s drugim muškarcem.

Naime, nakon što je glumac Stiv Barton saznao za prevaru svoje supruge Šeri Gastin, s kojom je u braku već 23 godine odlučio je da sve pojedinosti o njihovom rastanku podeli na Instastory-ju na svom Instagram profilu.

Instagram 

"Želim nešto da raščistim. Šeri i ja smo se razišli. Nedavno je objavila da čeka svoje 4. dete koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelepe dece", napisao je Stiv u svojoj objavi i zamolio za privatnost.

Stiv Barton i Šeri Gastin u braku su od 1999. godine i zajedno su dobili Makenu (18), Džeka (16) i Bruklina (7), a ona se još nije oglašavala povodom ovih tvrdnji.

Inače, Stiv je bio deo glumačke postave sapunice "General Hospital" još od 1991. godine u kojoj je tumačio lik Džejsona Morgana, kada su mu krajem 2021. godine dali otkaz jer je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa.

"Nažalost, otpustili su me zbog stava o vakcinaciji. Znate, to boli. Ovo se za mene odnosi na ličnu slobodu i mislim da niko ne bi trebao da izgubi osnovna sredstva za život zbog ovoga", rekao je tada glumac za strane medije.

BT/ADM/Capital Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!