OSTAVILA GA JE ZBOG MOMKA KOJI NOSI SUKNJE Brutalno ju je ponizio pred milionima udarivši na jedino što joj je sveto

Olivija Vajld saznala je da može da izgubi decu u najgorem mogućem trenutku.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lepa glumica Olivija Vajld ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli ono što joj se sinoć dogodilo na promociji filma pred punom salom, dok su je milioni pratili preko malih ekrana.

U trenutku kada je izašla na binu, uručena joj je koverta, a ona je, misleći da je u pitanju deo scenarija, bukvalno krenula da čita rešenje o starateljstvu koje joj je poslao sada bivši partner i otac njene dece, Džejson Sudeikis.

U trenutku kada je shvatila šta drži u rukama, najpre je zanemela, a potom se nasmejala, pokušavajući da profesionalno "izgura" veče.

Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Naime, advokati Sudeikisa angažovali su kurire za dostavu poverljivih dokumenata i Vajldovoj su ključne papire "slučajno" uručili baš u trenutku kada je izašla na binu. Glumica koja je promovisala svoj novi film "Don’t Worry Darling" ostala je u potpunom šoku, a njen bivši nevenčani suprug danas tvrdi da navodno nije znao da će joj papiri biti predati u tom trenutku.

"Nikada ne bi oprostio da se Vajldovoj na takav način uruče tako bitna dokumenta", rekli su izvori bliski Sudeikisu koji je i sam, nakon što ga je Olivija ostavila zbog 10 godina mlađeg Harija Stajlsa sa kojim je pre izvesnog vremena i otpočela zajednički život, našao novu ljubav, takođe sa mlađom devojkom

Shutterstock 

Olivija je pokazala da je izuzetan profesionalac, jer je i nakon početnog šoka nastavila program, a da nije trepnula, zbog čega je nagrađena ogromnim aplauzom od strane publike.

U spisima navodno stoji da Sudeikis neće odustati od svoje dece, te da ide i na puno starateljstvo, ali te priče nisu potvrđene. Iako je najpre bilo reči da će zajedno odgajati decu, prema rečima nekih izvora, Sudeikisu je muka što je ispao "magarac" u priči, jer je ostavljen zbog "momka koji nosi suknje i lakira nokte", te mu se nije dopalo ni to što se Olivija tako brzo uselila kod Harija, a u poslednje vreme često postavlja razgolićena izdanja, zbog čega je deci loš uzor.

Zato je i udario "na jedino što joj je sveto", s obzirom da je poznato da Olivija, kao i svaka majka, najviše na svetu voli svoju decu.

Međutim, sve i da su navodi tačni, da li zaista postoji opravdanje za takav postupak i javno poniženje?

Izvori bliski Sudeikisu rekli su da glumac "nije imao vremena da joj sam dostavi papire, te da su zato uposlili komapniju koja dostavlja sudska dokumenta i poverljive spise, te da nikako nisu mogli znati da će se sve odigrati u tom trenutku".

Naravno, mnogima ovo u samom startu nije pilo vodu i zbog vremena dostavljanja koje nije uobičajeno kada su u pitatanju ovako bitni papiri.

Vajldova se povodom svega još uvek nije oglašavala, kao i Sudeikis, te ostaje da vidimo da li će ipak svoje probleme uspeti da reše na neki dostojanstveniji način.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!