NAJBOGATIJA NASLEDNICA POSTALA JE MUŠKARAC Prokletstvo ju je umalo uništilo a sreću je našla kraj TRANSRODNE JUTJUBERKE

Nats, odnosno do skora Natali Geti, jedna je do naslednica najbogatije porodice svih vremena.

247PAPS.TV / Splash / Profimedia

Getijevi su možda bili najbogatija porodica svih vremena, ali su u isto vreme i primer da novac ne znači sreću, naprotiv. Zapravo, priča se da je na njih bačena kletva, a pojedini primeri bukvalno će vam zalediti krv u žilama.
Naftni tajkun Džon Pol Geti možda jeste osigurao milijarde dolata vadeći naftu na Bliskom istoku, ali toliki novac imao je visoku cenu zbog koje se i dan-danas priča o "prokletstvu Getijevih".

Smrti, tragedije i uništenje prate ih i dalje na svakom koraku, a prošle godine priče o zloj ćudi ponovo su zaživele kada je Džon Gilbert Geti pronađen mrtav u luksuznom hotelu "Ema" u centru San Antonija. Samo dva meseca ranije preminula je njegova majka, a pet godina pre toga stariji brat Endru čija je smrt bila više nego mučna.

Endrju Geti pronađen je mrtav 31. marta 2015. u svojoj kući na Berli Hilsu, a pronašla ga je njegova bivša devojka, golog od struka naniže, okruženog lokvom krvi. Kao uzrok smrti nadevedana su srčana oboljenja i upotreba droge. Sve to bila je posledica otmice za koju njegov deda zapravo nije želeo da plati otkup, a na to je pristao tek kada su mu poslali odsečeno uvo. U godinama koje slede Endru se borio sa depresijom, a na kraju je zbog traume završio kao zavisnik od narkotika.

Youtube 

Inače, najmlađi sin Džona Pola Getija umro je od tumora na mozgu kada je imao 12 godina, a najstariji, Džordž izbo se viljuškom. Drugi sin Džon Pol Geti II postao je zavistan od heroina, baš kao i njegova druga supruga Talita, koja je i umrla od predoziranja. A to je bio samo vrh ledenog brega.

Da i mlađim naslednicima nije bilo ništa lakše potvrđuju priče Ajvi i Natalije, Nats Geti čiji slučajevi podsećaju na knjigu "Sirota mala bogatašica". Naime, one su imale sve, ali su zapravo sve vreme odratale u disfunksionalnoj porodici, te ne čudi što su dobar deo života provele u problemima sa depresijom, pa čak i alkoholom i narkoticima, ali i anoreksijom kao što je bio slučaj sa Natali.

Shutterstock 

Međutim, u svkaoj priči postoji svetlo na kraju tunela, te je Ajvi stala pred oltar prošle godine, dok, kada je u pitanju Nats, priča tek odnedavno ima srećan epilog nakon što je uspela da pobedi svoje "demone".

Naime, Natali je godinama bila u vezi sa prvom transrodnom jutjuberkom Điđi Gordžes.

Điđi je zapravo tek ulaskom u vezu sa Nats sebe identifikovala kao lezbijku, s obzirom da je pre toga godinama bila u vezi sa muškarcima. Međutim, nakon traumatičnih iskustava u njen život je ušla Natali i njihova priča je počela.

Christopher Peterson / Splash / Profimedia 

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je devojka. Ne stidim se toga i smatram se veoma srećnom. Nikada do tada nisam osetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Điđi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je tada Natalija, a danas Nats pomogla da se seksualno opredeli.

Nats je svih ovih godina mučila muku sa identitetom, te je tek pre godinu dana konačno promenila pol, a u januaru 2022. je konačno išla na redukciju grudi, te sada veoma često pokazuje kako izgleda bez majice.

On je rekao da mu je Điđi spasila život, pogotovo u trenucima kada je bilo pitanje života ili smrti usled borbe sa anoreksijom.

- Shvatila sam da nikada nisam razumela koliko sam zaista bolesna. Gledam unazad i vidim verziju sebe bez duše. Bile su mi potrebne godine da se oporavim i to je svakodnevna borba. Odbijam da dozvolim svojim demonima da me vrate u to mesto tame. Neprestano radim da bih živela u svetlosti i ljubavi- napisala je.

Inače, Nats je takođe jedan od unuka Džona Pola Getija. Njena prabaka po majčinoj strani je glumica En Rork Lajt, a njen pradeda po majčinoj strani je Žan Pol Geti, upravo osnivač kompanije Getty Oil. Njen brat, August Geti, takođe je gej i modni je dizajner.

Shutterstock 

Nats je danas model, dizajner ali i jedan od najvećih aktivista za prava LGBT+ populacije, a još njegovih fotografija, kao i njegove supruge Điđi pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Nats Geti pre nekoliko meseci i zvanično je postala muškarac, a sreću je pronašla kraj transrodne jutjuberke Điđi Gordžes

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

LJUDI, ČUVAJTE GA KAO OČI U GLAVI! Ovaj auto su svi vozili, A NIKO NIJE NI SANJAO DA ĆE VREDETI BOGATSTVO!  Espreso

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!