KARLEUŠA POKAZALA VILU VREDNU 2,5 MILIONA EVRA: Zavirite u unutrašnjost LUKSUZNOG doma koji krase MODERNI detalji

Pevačica Jelena Karleuša je pokazala vilu na Dedinju koju je pre nekoliko godina, kako su pisali mediji, dobila na poklon od supruga Duška Tošića, čija vrednost se procenjuje na oko dva i po miliona evra.

Instagram

Jelena Karleuša se još uvek nije zvanično preslila u vilu jer je vredno radila na urđenju enterijera novog porodičnog doma, gde će uživati sa ćerkama Atinom i Nikom i suprugom Duškom.

Ona je sada nasvom Instagram profilu objavila nekoliko snimaka, te pokazala kako je uredila unutrašnjost velelepne vile. Jelena je ,sudeći prema snimku, novu vilu uredila u modernističkom stilu.

Pevačica je usnimila deo dnevne sobe i trpezarije, a od luksuznih detalja kojima je ukrašen dom - bukvalno "zastaje dah". Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim detaljima i perjem.

Bogate, krem draperije, lampa s ružićastim perjem, i trpezarija i dnevna soba u belim i zlatnim tonovima.

This browser does not support the video element.

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €  Instagram/karleusastar

Na mermernom stolu u trpezariji stoji Versace vaza, dok na zlatnim policama stoje zlatni ukrasi, a već pri pogledu na dnevnu sobu vidimo i neobičnu lampu, ali i šimpanzu koja sedi i gleda na ugaonu garnituru.

Dok je ispod plazme tv-a smešten kamin, na mermernom stolu u dnevnom boravku kao ukras, koji se može videti u većini kuća modnih blogerki, jesu Chanel i Louis Vuitton knjige.

Instagram 

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se Jelena i Duško definitivno ne razvode, a uređenje ove vile koju je navodno dobila do supruga na poklon to i dokazuje.

Kako izgleda vila Jelene Karleuše i Duška Tošića vredna 2.500.000 evra pogledajte u galeriji:

Instagram Vila Jelena Karleuše vredi 2.500.000 evra.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!