KONSTRAKTA KRIJE MUŽA I PRIVATNI ŽIVOT: Imaju dvoje dece, a fakultet koji su oboje završili nema veze sa PEVANJEM

Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

Kurir/Nenad Kostić

U sinoćnom finalu pesme za Evroviziju odlukom stručnog žirija i publike, pobedu je odnela Konstrakta sa pesmom „In corpore sano”. Neobičan tekst, a još neobičniji nastup, doveli su je do pobede i prvog mesta u trendingu

Dramatičan performans i snažne reči, osvojile su publiku, a malo njih je znalo za ovu našu umetnicu pre nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala. Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

O našoj predstanici na Evroviziji - Ani Đurić se vrlo malo zna, pa tako i da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet, te je verovatno to i bilo mesto na kom su započeli ljubavni odnos ili se barem upoznali.

Facebook screenshot 

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Kao i što se vidi po njenom životnom putu, iako je završila arhitektonski fakultet Konstrakta nije zanemarivala ljubav prema muzici koja ju je odvela na drugu stranu.

U ulozi majke ostvarila se dva puta, a o majčinstvu i priželjkivanjia još jednog deteta je pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Instagram 

A godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.

Posle Konstraktinog nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, pojavilo se ogromno interesovanje za nju i njenu pesmu, koja je ubrzo zauzela prvo mesto u trendingu, a naposletku i pobedu na „Pesmi za Evroviziju”. U videu ispod pogledajte Konstraktinu prvu izjavu nakon pobede:

This browser does not support the video element.

Prva Konstraktina izjava nakon pobede  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!