NAJPOPULARNIJA BIVŠA SRPSKA SNAJKA ČEKA TREĆE DETE: Na spektakularan način otkrila da je trudna, a ON je ponosni TATA

Lepa manekenka Adrijana Lima otkrila je putem društvenih mreža da čeka treće dete.

Profimedia

Proslavljena manekenka Adrijana Lima očekuje treće dete 40. godini. Lima je na svom Tiktoku podelila presladak video outem kod je otkrila lepe vesti.

Na Tiktoku mogli smo da vidimo Adrijanu u kućnom izdanju, bez šminke kako drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i izgleda iznenađeno nakon saznanja da će postati otac.

Podsetimo, Adrijana je bila u braku s našim košarkašem Markom Jarićem od kog se razvela 2014. godine. Adrijana i Marko su tokom braka doblili dve ćerke, a par deli starateljstvo nad ćerkama Valeninom koja ima 12 godina i Sijenom koja je tri godine mlađa.

TiKTok 

Ko je njen novi dečko?

Andre Lemers ima 40 godina. Rođen je 22. juna 1981. godine u Los Anđelesu. Nema informacija o tome kako se par upoznao, ali Lemers je, takođe, iz industrije zabave, a to bi mogla biti veza između njega i Viktorijinog anđela.

Andre Lemers nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji.

TiKTok 

Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije.

Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

This browser does not support the video element.

Adriana Lima  tik tok/adrianalima

Njegova najistaknutija dela su "Bogovi nesreće" i "Kamene makaze za papir", gde je on radio kao producent. On takođe radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno u budućnosti.

Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

S obzirom na to da Lemers nije previše poznat medijima, tako i nije poznato sa kim je bio u ljubavi pre nego što započeo vezu sa nikad prežaljenom srpskom snajkom.

Procenjuje se i da poseduje veliko bogatstvo uzevši u obzir da dugi niz godina radi kao producent u Holivudu. Adrijana je svog partnera prvi put je javno predstavila prošle godine u Veneciji.

prinscreen/instagram, printscreen/instagram Lepa manekenka trudna