RAZVOD POSLE 18 GODINA I 80 PREVARA: Bio je optužen i za SILOVANJE, a ona mu je sve do sada OPRAŠTALA zbog jedne stvari

Slavni glumac Vilijam Levi razvodi se nako 18 godina i čak preko 80 prevara.

Tania Coetzee / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Vilijam Levi nakon 18 godina braka, saopštio je putem društvenih mreža da se razvodi od supruge i koleginice Elizabet Gutjerez.

Kubanski Bred Pit nikada nije krio da je bio neveran svojoj supruzi, i to sa, kako su strani mediji pisali preko 80 žena, a glasine o njihovom razvodu kruže od kada su se venčali.

Elizabet je uvek opraštala Vilijamu neverstva, a zajedno imaju sina Kristofera i ćerku Kajli. U poslednje vreme ovaj bračni par retko izlazi u javnost, a imaju svega nekoliko zajedničkih slika na društvenim mrežama.

Instagram 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili nakon što smo dobro razmislili, našem odnosu dođe kraj. Ali i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji svojoj deci. To se nikada neće promeniti, napisao je Levi na Instagramu i dodao da je spreman za novo životno poglavlje, međutim post je ubrzo obrisao.

Glumačke zvezde upoznale su se pre 19 godina, a njhova ljubavna priča je uspela uprkos velikom medijskom pritisku. Sve do sada.

Instagram 

Kako je sve počelo?

Vilijam Levi je u Sjedinjene Američke Države došao iz rodne Kube kao tinejdžer i želeo je postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina je imala drugi plan. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je postao deo mreže Telemundo kada e pojavio u jednom šou 2003. godine.

Tada je upoznao Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelatiji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima. Romansa koja je nastala tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali. 

Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Nedelju dana kasnije, Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mjesto i odmah potražio Elizabet. Par se ubrzo preselio u Majami kako bi oboje započeli svoje karijere, a u njihov dom stiglo je i prvo dete. 12. marta 2006. rođen je Kristofer Aleksandar. Sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak.

Instagram 

Njihova je slava počela je da raste. Iste godine glumac kubanskog porekla pozvan je da učestvuje u jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu. S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u El Rostro de Analía, popularnoj sapunici na mreži Telemundo. To je bio i period kada su počele da kruže glasine o raskidu para.

Sve su glasnija bila šuškanja o Vilijamovim prevarama i aferama s koleginicama s kojima je glumio u španskim sapunicama.

"Odlučili smo da sebi damo malo vremena, to su pitanja o kojima ne želim da ulazim u detalje, ima trenutaka u životu kada treba analizirati stvari. Sad više nismo zajedno, jako je volim, obožavam je, ona je majka mog sina, ali u životu za sve postoji trenutak", rekao je glumac na račun Elizabetinog i njegovog raskida. Međutim, ubrzo se se pomirili, ali uprkos tome njihova veza je bila na klimavim nogama. 

Shutterstock 

Prevario je sa 80 žena

Javnost je tada šokirala vest da je prevario suprugu, glumicu i manekenku Elizabet Gutjerez (41) s više od 80 žena. 

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Kako pišu strani mediji, bio je s kolegicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

"Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala osam godina s Vilijamom. Uvek sam stajala uz njega, uprkos upornim glasinama, koje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci" - ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Optužba za silovanje

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kak je lagala o tome koliko godina ima.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Elizabet je za meksičke medije između ostalog izjavila da je nihovoj ljubavi došao kraj, a glavni krivac je navodno 28-godišnja Barbara Lopez, ćerka slavnog producenta Rejnalda Lopeza. Međutim opet su nastavli dalje.

Po svemu sudeći, njihovoj ljubavi je došao kraj, o čemu uveliko pišu strani mediji. Vilijam je razvod potvrdio na Instagramu, dok se Elizabet za sada nije oglašavala.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!