MAJA BEROVIĆ PODELILA DO SADA NEVIĐENE DETALJE TRUDNOĆE: Snimak ultrazvuka posebno je oduševio njene pratioce

Maja Berović oduševila je pratioce na Instagramu emotivnim videom, u kom je otrkila do sada neviđene detalje trudnoće.

ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Maja Berović uživa u trudničkim danima u svom toplom domu u Grazu, gde je sa suprugom Alenom napravila pravu prazničnu bajku, a fotografija pored bajkovite jelke oduševila je fanove.

Ovoga puta, Maja je na društvenoj mreži Instagram podelila emotivan video gde se pozdravila sa 2021. godinom, ali i otkrila kako je saznala da čeka dečaka.

Naime, Maji i Alenu je tokom bravka na putovanju stigao rezultat testa koji otkriva pol.

Instagram 

Zajedno sa prijateljima popularni par organizovao je mini slavlje povodom otkrivanja pola, a tek posle nekoliko meseci odlučili su da taj video objave u javnosti.

Pored toga, Maja je u videu prikazala do sada neviđene kadrove tokom održavanja trudnoće, kao i kadrove sa ultrazvuka, koji su raznežili sve.

Podsetimo, kako je ostvarila sve na poslovnom planu, Maji je ostala samo želja da se ostvari u ulozi majke, što je i učekuje kroz samo par meseci. Ona je nedavno pričala o majčinstvu i onome što je čeka.

Instagram Maja Berović pokazala kadrove iz trudnoće

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - priča Maja, pa je otkrila zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

Instagram 

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!