MARIJANA MIĆIĆ POKAZALA SOBU ZA BEBU: Glumica je pažljivo birala svaki detalj za svoju naslednicu

Marijana Mićić je početkom decembra postala mama devojčice Ane, a za njenu sobu pažljivo je birala svaki detalj.

Instagram

Glumica Marijana Mićić postala je mama devojčice početkom decembra, iako su mediji znatno kasnije preneli radosne vesti. Svojoj naslednici ponosni roditelji dali su ime Ana, a Marijana se jednom prilikom zahvalila na brojnim čestitkama.

Poznato je da se Marijana vešto trudi da privatni život sačuva od javnosti, a sada je objavila snimak sobe svoje naslednice na društvenim mrežama. Glumica je dugo krila trudnoću, a sada nije odolela da pokaže najemotivnije momente.

Instagram 

Voditeljka je otkrila kako izgleda deo sobe za bebu, a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca.

Očigledno je da se Marijana trudi da svojoj naslednici uredi kutak onako kako dolikuje, kao i da joj nova životna uloga poprilično prija.

Podsetimo, njene komšije nedavno su otkrile kakva je voditeljka privatno.

- Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom.

Instagram 

Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka - rekla je komšinica jednom prilikom.

Marijana je u skladnoj vezi već 10 godina sa Milošem Marjanovićem, koji je po profesiji producent. Miloš nije neko ko voli da se javno eksponira, a voditeljka i glumica je jednom prilikom istakla da je njihova veza nastupila sasvim slučajno.

Instagram 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - rekla je ona ranije u intervjuu za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Marijana Mićić uživa u svojoj novoj ulozi majke.