DVA PUTA SE RAZVELA OD ISTOG ČOVEKA: Kristina Bekvalac prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM MUŽEM

Kristina Bekvalac progovorila je o bivšem mužu i otkrila u kakvim su odnosima.

Instagram

Natašina rođena sestra, stilistkinja Kristina Bekvalac nedavno je obelodanila da se po drugi put razvela od arhitekte Iva Martinovića sa kojim ima dvoje dece.

U jednom intervjuu rekla je tada da se jednostavno nisu snašli u braku, te da su se razišli na miran i civilizovan način.

Sada je prvi put otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim i to na svom Instagram profilu.

Naime, ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a u odgovorima je bila surovo iskrena. Jedan od pratilaca upitao ju je zašto se razvela, a Kristina je dala veoma direktan odgovor.

pritnscreen/instagram 

- Zato što nam više nije bilo lepo - odgovorila je kratko i jasno.

Potom je usledilo pitanje u kakvim su odnosima.

pritnscreen/instagram 

- Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - napisala je Kristina.

Nakon toga Kristina je posavetovala i neke pratioce po pitanju ljubavi.

Na pitanje kako izlečiti slomljeno srce, Kristina je odgovorila da je odgovor zabava.

- Draga devojko, život je jedan i nema vremena za tugu ni za slomljeno srce, glavu gore i uživaj u životu, poručila joj je.

Instagram 

Nakon toga je usledilo pitanje da li veruje da ako je ljubav prava nikada neće proći, na šta je stilistkinja napisala:

- Pravo da ti kažem, ne znam baš puno o ljubavi, i kada misliš da dosta znaš, život ti pokaže da ne znaš.... Da li imao pravu ljubav ili 999 neke druge vrste, bitno je da si srećan.

pritnscreen/instagram 

I naposletku, jedna korisnica Instagrama napisala joj je da je mnogo tužna, na šta je Kristina odgovorila:

- Svaka emocija i stanje prođe. I tuga i sreća. Moj predlog je da tuguješ malo i da se onda sabereš jer je svako stanje rešivo. Samo je pitanje želiš li - započela je, a potom dodala:

- Skupi snage i daj sve od sebe da ili rešiš situaciju koja te je dovela u to stanje ili da je prosto ignorišeš. Okupaj se i lepo se obuci, našminkaj i reši problem, a ovo su mnogi protumačili kao način na koji je stilistkinja prošla kroz drugi razvod. U jednom se slažu - svakako je dala sjajne savete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!