NUCCIJEV NADIMAK I DALJE MNOGE ZBUNJUJE: Evo kako je nastalo njegovo umetničko ime i šta se krije iza svega

Nucci je definitivno najpopularniji reper mlađe generacije, a sada je otkrio kako je nastao nadimak po kojem je danas poznat.

Instagram

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, jedan je od najpopularnijih izvođača među mlađom publikom.

Njegove pesme svaki put zauzmu prvo mesto na trending listi Jutjuba, a pored glasa, dobre muzike, i harizme ističe kako je veoma bitno i umetničko im, koja mora biti originalno i prepoznatljivo.

Tako je sada Nucci otkrio kako je nastao nadimak po kome je danas poznat, a iza svega se krije veoma zanimljiva priča.

To ime je nastalo u srednjoj školi. Posle jednog izlaska, drugar je to izgovorio. Prvo je bilo "Panući" i ja sam se tome dugo protivio. Kasnije, kako sam krenuo ozbiljnije da snimam pesme, odlučio sam da izbacim "Pa" i da se zbog estetike piše Nući“, kazao je Panić.

printscreen/youtube 

Mladi umetnik se pored muzike bavi i video produkcijom, a za sebe kaže da ne pripada nijednom muzičkom žanru i da je njegova muzika mešavina trepa, repa, elektronske muzike, a sve sve to zajedno čini "Nucci žanr".

printscreen/youtube 

Njegove najveće pesme nastale su početkom 2020. godine, kako kaže, iz dosade tokom pandemije, a mnogi su govorili da se proslavio preko noći. Ipak, istina je da se ovaj talentovani momak muzikom bavi od 2011. godine.

Inače, Nucci i njegov kolega Vojaž nedavno su uspešno završili američku turneju. Dvonedeljni obilazak nekih od najvećih gradova u SAD dokazao je da je mlađa publika spremna za promene na muzičkoj sceni, a krcati klubovi su samo jedan od dokaza za to.

printscreen/youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!