"ONA IMA POTPUNO MIRAN ŽIVOT" Jelena Rozga ima stariju sestru za koju malo ko zna i totalno je drugačija od pevačice

Iako joj je zbog posla kojim se bavi svaki dan "kao na traci", malo ko je znao da Jelena Rozga ima stariju sestru koja vodi potpuno drugačiji život.

Instagram

Popularna pevačica Jelena Rozga retko u javnosti deli privatne detalje iz svog života. Fokusirana je na posao, nastupe koji se nižu, a svaki slobodan trenutak provodi u rodnom Splitu sa porodicom.

Ipak, čak ni najverniji fanovi pevačice nisu znali da ona ima sestru Juliju, koja je od nje starija samo godinu i po dana.

Instagram 

Jelena je za "RTL Exkluziv" progovorila o detaljima iz svog privatnog života o kojima inače ne govori u javnosti. Tom prilikom se dotakla i svoje starije sestre Julije.

- Moja sis, ja je zovem "sis", tako mi je upisana i u imeniku. Ona vodi potpuno drugačiji život od mene. Julija je majka, predivna majka i Julija je oduvek bila tip koji je ustajao u osam ujutro.

Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugačiji tip. Odlučila se za mirniji način života - rekla je Jelena koja se potom osvrnula na nećake.

printscreen/instagram 

- Moja nećakinja je moja prijateljica sa kojom se svaki dan čujem. Puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna, i kad sam srećna i kad sam tužna, i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena.

Imamo totalno drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok - našalila se Rozga.

Pevačica je ispričala i neprijatnu situaciju koja joj se dogodila tokom karantina. Nepoznati muškarac ju je svakodnevno uhodio.

Instagram 

- Živela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živeti. Ko voli da živi u strahu? Kad uđeš u hodnik, pa počneš da trčiš prema liftu... Grozno.

Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio poslednji put - kaže iskreno Rozga kojoj se slična stvar dogodila i pre nekoliko godina kada je zatražila i pomoć policije.

Inače, Rozga je nedavno otkrila kako se oseća jer je godinama na terapiji koju je dobila zbog preterane želje za perfekcionizmom.

Instagram 

- Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Jelena.