RETKO PRIČA O TOME: O poreklu Jelene Karleuše se malo zna, njenim venema teče plava krv

Njeni intervjui su bez dlake na jeziku, ima armiju fanova, a niko nije znao da je Jelena Karleuša praunuka jedne grofice.

ATA Images

Dok jedni obožavaju njena surovo realna izlaganja, drugi misle da preteruje, ali jedno je sigurno: Jelena Karleuša zna kako da privuče pažnju javnosti.

Osim toga, nije se libila da se zalaže za bitne teme u društvu, javno iznese svoje stavove i apeluje na svoje kolege kada je to potrebno.

Dok ekstravagntnim stajlinzima i ukusom za modu čini da bude glavna tema mnogih, malo ko zna specifične detalje iz njenog života.

ATA Images/Antonio Ahel 

Osim imidža koji gradi, Jelena se od svojih kolega izdvaja po još jednoj stvari, za koju je zadužen njen porodični rodoslov.

Govoreći jednom prilikom o ljubavi prema konjima, Jelena Karleuša je otkrila i nešto više o svojoj biografiji.

- Jahanjem se bavim od sedme godine, kada mi je tata kupio ponija. Posle toga, moja porodica je godinama imala malu ergelu konja, tako da sam odlična u konjičkim sportovima. Jahanje me opušta i koristim svaki slobodan trenutak da vreme provedem na hipodromu.

Instagram 

Inače, tu strast sam nasledila od prabake, austrijske grofice Marije von Dajc, koja je imala jednu od najfascinantnijih štala u Gracu. Eto, sada sam vam otkrila da imam i neki procenat plave krvi, mada to nikada nisam potencirala - rekla je Jelena.

U nastavku je lista podataka o ovoj pevačici koje je otkrila o sebi, a koje sigurno niste znali:

1. Sa 11 godina izračunali su da je njen IQ preko 150;

2. Pohađala je muzičku školu i zna da svira flautu;

3. Kao dete pevala je u Narodnom pozorištu u operi Boris Godunov;

4. Imala je dva carska reza za godinu dana i oba puta se porodila na isti dan i u isti sat;

5. Ne jede slatkiše. Nikad u životu nije probala tortu ili kolač;

6. Vegetarijanac je i ne jede meso. Najviše voli mladi beli luk i praziluk;

7. Za sebe kaže da je najmlađi slučaj kome su dijagnostikovali migrenu u Srbiji. Zbog toga često uzima kombinovani prašak;

Više Jeleninih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku: