BIO JE U NJENOM ČUVENOM SPOTU, A ONDA NESTAO: Kako izgleda BRAT Jelene Karleuše koji se retko pojavljuje u javnosti

Brat Jelene karleuše prvi put je šira javnost mogla da vidi u njenom spotu za pesmu "Samo za tvoje oči", a mnogi su se pitali kako on izgleda danas.

ATA Images

Jelena Karleuša danas je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, ali uprkos slavi nikada nije zaboravila koliko je porodica bitna.

I sama je nebrojeno puta isticala da joj je njihova podrška važna, a u uskom krugu najbitnijih ljudi našla se i njena tetka Danijela Dmitrović, pogotovo od kada je ostala bez majke Divne.

Pevačica nije skrivala koliko je za nju vezana, kao i za brata Marka, koji se čak svojevremeno i pojavio u njenom spotu za pesmu "Samo za tvoje oči".

Ipak, o Markovom životu ne zna se mnogo, a iskustvo u spotu ga nije privolelo mejnstrim muzici. Umesto toga, Dmitrović je danas ponosni fan metal i rok muzike, iako gaji puno poštovanja prema velikoj karijeri svoje sestre od tetke.

pritnscreen/instagram 

Marko i Jelena danas su veoma bliski, posećuju se, a on ponekad boravi u njenoj vili.

Marko ima i devojku čime se pohvalio na svom "Instagram" profilu, a podršku mu je u komentarima pružila upravo Jelena. Pored Marka, pevačica ima i dva polubrata iz očevog drugog braka a sa Ivanom i Nikolom takođe neguje skladan odnos.

Poslednji put kada smo mogli da vidimo Jelenu i Marka zajedno bilo je upravo na rođendanu Milice Pavlović, kada se u medijima uveliko nagađalo ko je tajanstveni muškarac sa kojim se pojavila.

ATA Images 

Naravno, brzo se saznalo da je u pitanju niko drugi do njen brat od tetke, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Brat Jelene Karleuše