FRAJERI LUDE ZA NJOM, A ONA JE VERNA NJEMU: Jedna od najlepših žena od 17. godine je u vezi sa "ne tako lepim" muškarcem

Popularna blogerka Kamila Koeljo važi za jednu od najlepših žena na svetu, a malo ko zna da je u vezi od svoje 17. godine.

Instagram

Kamila Koeljo, modna blogerka iz Brazila, svoju influensersku karijeru počela je pre tačno 10 godina. Prvobitno se bavila isključivo beauty sadržajem, ali sada je uveliko i u svetu mode, te je vrlo uticajna u obe industrije.

Trenutno je prati preko 9 miliona ljudi na Instagramu,a svoj prvi brend, modnu liniju lansirala je pre nešto više od godinu dana.

Instagram 

Osim što je uspešna u svom poslu, Kamila važi i za najpoželjniju ženu na svetu. O svom izgledu besprekorno vodi računa, te su je paparaci često "hvatali" na plaži.

Tada je pokazala svoje trbušnjake, zategnutu figuru i izvajano telo. Kamila je nedavno uslikana na plaži u Malibuu, u žutom bikiniju dok je igrala odbojku sa "Viktorijinim anđelom" Alesandrom Ambrosio.

Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj prelepi dvojac nije skidao osmeh sa lica, a na plaži su bile glavna meta pogleda i komplimenata.

Iako su mnogi pokušali da dopru do Kamilinog srca, modna blogerka je i dalje verna svojoj prvoj ljubavi.

Kamila je od svoje 17. godine sa Ikarom Brenerom, za kojeg kažu da nikako ne ide uz nju kada je reč o fizičkom izgledu. Ipak, ona ne mari za komentare i često ističe koliko voli svog muža.

Kako izgleda Kamilin suprug, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kamila Koeljo